Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik sokan az...

Miért nem szeretik sokan az ultraliberalizmust?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy még most a 21. században is vannak, aki a keresztény MO.-t féltik, ahelyett hogy élveznék a szabadságot. Azt sem értem, hogy valaki a szólás-és sajtószabadságot, vallásszabadságot, egyesülési és gyülekezési szabadságot még szereti, de a szexuális szabadsággal pl. már nem ért egyet. Nem fogják fel, hogy a homo-bi-és pánszexualitás, transzneműség normális dolog, csak mert vallásosak , és egy máig nem bizonyítottan létező Istenben hisznek. Azt sem fogják fel, hogy a törvény elötti egyenlőség és szolidaritás fontos dolog, és állandóan a cigányokat szídják, és kollektív bűnözéssel vádolják. A bevándorlást sem támogatják, (pedig ez pozitívan hatnak a gazdaságra) mert a "nemzeti szuverenitás" fontosabb nekik ahelyett hogy egy Európai Egyesült Államokat támogatnának. Engem balliberálisként még az is mindig felháborít, ha az USA-t, Izraelt, vagy az EU-t szídják. Pedig a ha tudnàk, hogy a kapitalizmus és a

szociális piacgazdaság milyen magas béreket és nyugdíjakat eredményez, és hogy ott progresszív adórendszer van. De nem, a jobbosoknak a vallás és a nemzet fontosabb, mint a szabadság. És kellenek egyházak igen, de a politikától függetlenül

2021. nov. 8. 13:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%
A liberalizmus semmilyen formáját nem támogatom.
2021. nov. 8. 13:27
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
dk-s vagy?
2021. nov. 8. 13:29
 3/32 A kérdező kommentje:
Igen, DK-s vagyok
2021. nov. 8. 13:31
 4/32 anonim ***** válasza:
60%
Nekem jobban tetszik a diktatúra. Magamat is egyfajta zsarnokként tudnám leginkább elképzelni.
2021. nov. 8. 13:32
 5/32 anonim ***** válasza:
45%

Ácsibácsi!

A globalista ultraliberalizmus nem a liberalizmusról szól, hanem a társadalom szerkezetének lebontásáról. Indívidomokra bontott és kábítószerekkel valamit nihilizmussal lezüllesztett társadalmat könnyűszerrel lehet meghódítani, úgy hogy a józan maradt értelmiségi réteg már számottevő ellenállást nem tudjon tanúsítani. Nincs új a nap alatt. A hatalmak ezt már évezredek óta ismerik és alkalmazzák! A kínai ópium háború is ilyesmiről szólt!

Csak szólok, hogy ébresztő!

Mert ha bevezették a totál kontrollt akkor minden lesz itt csak nem liberalizmus!!! És nem lesz visszaút!

Ha

2021. nov. 8. 13:39
 6/32 anonim ***** válasza:
57%
Na, most egyszerre érvelsz a progresszív adórendszer meg az utlraliberalizmus mellett? Benned is nagy a zavar... Amúgy Magyarországon is szociális piacgazdaság van. A pánszexualitás és hasonlók meg minden csak nem normális dolgok. Amúgy a legtöbb ember letojja a másik szexualitását, amíg azok nem akarnak belőle közügyet meg politikát csinálni. Intézzék diszkréten 4 fal közt, és ne beszéljenek róla nekem, kit érdekel?
2021. nov. 8. 13:41
 7/32 A kérdező kommentje:
Biszex ügyvédként nem ezt tapasztalom...
2021. nov. 8. 13:43
 8/32 árokpart ***** válasza:
95%
Mit is jelent ez tulajdonképpen milyen fő irányvonalai vannak?
2021. nov. 8. 13:44
 9/32 anonim ***** válasza:
68%

Mi köze van a kapitalizmusnak liberalizmushoz illetve mitől fogok jobban élni attól ha szivárványozok meg futyiket fogok szopogatni?

Értem én hogy téged ezekért a cselekedetekért fizetnek a DK ban nekem semmi bajom ezzel csináld. De könyörgöm ne gondold magadról hogy attól hogy az aluljáróba jársz szopni ettől a civilizáció csúcsa vagy.

2021. nov. 8. 13:46
 10/32 A kérdező kommentje:
Igen, a kapitalizmus, tehát piacgazdaság a szabadpiacot és a szabadkereskedelmet tartja fontosnak a többségében ês ezt a magántulajdonban lévő termelőeszközökkel kívánja megvalósítani. Ezért ez a liberalizmus van is támogatott
2021. nov. 8. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!