Toroczkai László (Mi Hazánk) is bele fog esni abba a hibába, mint Jakab Péter és elhiszi, hogy attól mert sokan követik a neten az egyben sok szavazatot is jelent a valódi választáson?
Én úgy gondolom, hogy Toroczkai elég értelmes ahhoz, hogy tudja, hogy nem a közvélemény, és a like-ok száma fogja megmutatni, hogy hányan szavaznak rájuk...
Eddig két választáson indult a Mi Hazánk és az elsőn asszem 3%-ot kapott, az EU-s szavazáson, az önkormányzati szavazáson pedig 3-5%-ot kaptak.
Ha így nézzük, bent lesznek a parlamentbe, de nem erősen!
De ha megnézed, Toroczkai mindig úgy nyilatkozik, hogy mérlegnyelve lennének a parlamentbe...
Szóval szerintem elég reálisan áll hozzá a választásokhoz.
Hajrá Mi Hazánk!
#8: Ha be is jutnak, azért jó lenne ha nem lennének a mérleg nyelve.
Sőt én azt remélem hogy egyéniben sok helyen miattuk taknyolna a Fidesz, az Összefogás javára.
Bár én igazából annak örülnék a legjobban, ha ők 4,9%-ot kapnának és egyéniben alig szavaznának közülük a Fideszre.
"Elég kevés a követője..."
Facebookon 200e volt, YT-ob 101e már. A többi politikusnak jóval kevesebb van. Tavasszal meglesz a 8% !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!