Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket az, ha egy egészséges fiatal oltatlan?

Figyelt kérdés

Fiatal 26 éves vagyok, nincsenek egészségügyi gondjaim, rendszeresen sportolok, FÉLEK A VÍRUSTÓL, de ennek ellenére úgy döntöttem, hogy nem veszem fel az oltást, mivel most 1 évre passziváltattam az egyetemet és nem kell tömegbe mennem. Ugyanúgy félek a vírustól, hordom a maszkot, fertőtlenítek, rendszeresen teszteltetek, ha észlelek bármilyen tünetet, félévente járok antitest vérvizsgálatra (eddig még nem voltam koronavírusos) és abban reménykedem, hogy hamarosan lecseng ez az egész. Ugyanakkor nem szeretném felvenni az oltást (mRNS típus), mert egy olyan kísérleti technológiáról van szó, amit igazán most próbáltak ki először az emberiségen, és nem szeretném, ha a testembe kerülne. Nem vagyok ostoba, nem hiszek a konteókban, sőt gyakran szórakozok is egy jót azokon a szerencsétleneken, akik elhiszik, hogy csippek vannak benne, meg hogy irányítani akar minket a Bill Gates, bármennyire is szomorú az egész. Valójában az zavar, hogy genetikai úton beavatkoznak a sejtszerkezetbe, és bizonyos értelemben megváltoztatják azt - a sejt legyárt egy olyan patogént, ami alapvetően nem a szervezet molekuláihoz tartozik. Bár az immunrendszer képes felismerni a szervezettől idegen molekulákat, és elpusztítja azokat, de nekem mégis nagyon merész kijelentés az, hogy 100% biztonságos egy olyan hatóanyag, ami a sejttel legyárttat egy olyan anyagot, ami valójában annak a sejthalálát idézi elő (az immunrendszer megtámadja a saját sejtjét). Csak spekulációk vannak arra vonatkozóan, hogy egy ilyen “provokáció” hosszútávon mit okozhat. Lehetséges, hogy egy adagtól még nem lesz senkinek semmi baja, de most már a negyedik adag felvételét emlegetik, és az már többszörös kitettséget jelentene. Az én értelmezésemben, ha rendszeresen idézzük elő mesterségesen azt, hogy a sejt önmagát ítélje halálra (merthogy immunológiailag ez történik), akkor valami belső érzet azt mondja, hogy ennek még lehet valamilyen súlyosabb, nem várt következménye a későbbiekben. Egyébként értékelem a tudomány munkáját és fejlődését, sőt, ha biztonságosnak bizonyul ez a technológia, akkor csak gratulálni tudnék, de én most még legalább 1 évet várnék ezzel.

Az idősek vagy krónikus betegeknek jobban megéri vállalni ezt a kockázatot, ez nem kérdés, de miért zavarja az embereket az, ha azt mondom, hogy én oltatlan vagyok? Szinte azonnal megkaptam a lehető legcsúnyább tekinteteket. Pedig gyakorlatilag jobban vigyázok arra, nehogy megfertőzzek másokat, mint egy oltott, aki büszkén maszk nélkül villamosozik megfertőzve ezzel X embert. Ezért is idegesít, hogy a kormány csak az oltást propagálja, pedig az óvintézkedések is nagyon sokat számítanak! Az emberek azt hiszik, hogy az oltatlan egyben vírustagadó is, ami óriási tévedés!

2021. nov. 6. 23:31
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Az egész helyzet, ami most kialakult mind miattatok van. Legyen már annyi társadalmi felelősségvállalás bennetek, hogy ezt bevállaljátok! Hogy ne szívjon megint az egész ország.

Igen, volt pár nő, akinek vérrögképződése volt az Astra után. Amúgy a fogamzásgátlók okoznak ilyet, szerinted hány nő hal bele, amiről senki nem beszél? Nem lehetett párhuzamot vonni, mégis az Astrát már nem is adják. A szakmabeliek szerint a konkurencia lejárató kampánya volt. Férfiaknak semmi baja nem lett amúgy.

Igen, volt pár 90 éves is, aki meghalt az oltástól. Hát legyen eszük, 90 évest már nem kéne beoltani.

Viszont egészséges fiatalok is haltak meg a covidtól, és sokan szenvednek a poszt-covid tünetektől. Attól nem félsz, csak az oltástól?

2021. nov. 9. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!