Mit szóltok ahoz hogy MZP elvenné a rezsicsökkentés támogatását?
"Ja biztos "xar" azoknak akik épp hogy ki tudják húzni a hónapot az állami támogatással karöltve."
Hát nem azt mondta a fidesz sose volt ilyen jó?
Hát nem azt mondták a járvány alatt átlag egy millát félre tudtak tenni az emberek a meglévő 10 mellé?
Hát nem azt mondták 436 300 az átlagkereset?
Most akkor ezekbe hazudtak? :O
32/Gondolom valami katt van a felfogó képességedben, különben tudnád hogy speciál mélyszegényekről beszélünk így a kérdéseid hülyeségek.
Mellesleg nem állítottam hogy fideszes vagyok, pusztán érdekelne a véleményetek. Aztán jöttök itt a nettó hazugsággal hogy nálunk milyen magasak az energiaárok és hogy semmit sem jelent ez a támogatás. Holott az európai hivatalos statisztika szerint is a középmezőnyben helyezkedünk el.
Meg persze, lehet állami támogatásokat tenni a megujuló, klimatudatos háztartásokra de a kérdés még mindig aktuális. Miből?...
#33: Nálunk nem magasak az energiaárak, aki ezt vitatja, az nincs tisztában a nemzetközi árakkal.
Forrást már írtam, hogy lehet a közbeszerzéseken nyerni, de említhetném a sportra költött pénzek csökkentését. Vagy említhetném a kampányokra elköltött pénzek csökkentését is, bár nem vagyok róla meggyőződve, hogy egy kormányváltás esetén ez csökkenne.
Nem tudjuk, hogy mennyi pénz marad az államkasszában, MZP is többször említette az előválasztási vitákban többek között, hogy óvatosan az ígéretekkel. Nem is vitte túlzásba az ígérgetést, talán ez volt az összes közül a legnyagyobb volumenű. Nem hinném, hogy ne tudná teljesíteni egy teljes ciklus alatt, még ha nem is ez lenne az első intézkedés, amit meghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!