Mit szóltok ahoz hogy MZP elvenné a rezsicsökkentés támogatását?
Nem venné el a rezsicsökkentés támogatását. Amiről beszélt, hogy a legjobb lenne meg sem termelni fölöslegesen az energiát, amit például a lakások szigetelésének támogatásával lehetne elérni.
Gratulálok, szépen benyaltad a Fidesz hazug propagandáját.
Azt mondták,hogy nem vennék el ,nagyon könnyű belebukni ilyesmibe, hogy elveszünk valamit amit az előző kormány adott. Az ,hogy hosszútávon ez mennyire káros ,és mennyire nem valós csökkentés (amikor többet fizettünk,mint a piaci ár nem láttam a sok fidesznyiket itt visongani miatta) az persze ez másik dolog.
Azt nem értem,hogy itt ültök az internet előtt, fent van a youtubon az összes vita ,amin ezek a dolgok elhangzottak ( teljes mondatok,nem összevágott 1-1 szavas propaganda böfögések) ha tényleg érdekel titeket ,miért nem nézitek meg? Helyette zabáljátok kétpofára az m1et meg a pestisrácokat ,mert ti egyszerűen ezeket a hazugságokat AKARJÁTOK hallani. Akkor mit érdekel bárkinek a véleménye innen , vagy csak együtt szerettek bégetni ? Ennek mi értelme ?
El sem tudom képzelni hogy lehetnek emberek ennyire ostobák, és elvakultak mint ti, már elnézést..
Szerintetek a szegény családok át tudnak állni napról-napra a megujuló energiahasználatra?, ez még egy átlag embernek sem kis beruházás nemhogy annak aki napról napra él.. Persze lehet kevesebbet fürdeni, főzni, stb stb. gondolom ezt az elképzelést támogatjátok mintsem hogy az állam elválaljon egy saját részt amit fedezni tud az energiaárakról.
Most komolyan?! Az állami hazugság gyár által megvágott felvétel a bizonyíték?
És MZP-nek még így is igaza van. A te rezsicsökkentésedet a pék, a boltos, a fodrász, meg a többi vállalkozó fizeti meg. Csak ezzel nem dicsekszenek a kis hazudósok.
Kérdező, több órás interjúkat hallgattam meg tőle, amiben részletesen beszélt az energiagazdálkodásról. Nem egy ilyen interjú volt, de volt egy, amiben kifejezetten részletesen beszélt erről. Nem értett egyet a rezsicsökkentés módjával, de utólag már NEM változtatna ezen. A csökkentett vízfogyasztást pedig nem úgy képzelné el, hogy kevesebb vizet használj, vagy legyen alacsonyabb a benti hőmérséklet, hanem, hogy például fűtésre kevesebbet kelljen költeni, a megtámogatott szigetelések révén. Ott, ahol ez lehetséges.
Te vagy a tájékozatlan, aki pár másodperces M1-es tudósításokból tájékozódik és nem is akar egy átfogó képet kapni a másik véleményéről.
Ellentétben veled, én a Fidesz véleményét is meghallgatom, nem csak annyit, amennyit bevágnak az RTL-en.
Szóval szerinted az igazságos, hogy amit te elhasználsz, azért más fizessen, mert korábban már fizetett helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!