Mit szóltok ahoz hogy MZP elvenné a rezsicsökkentés támogatását?
Rezsicsökkentés a legnagyobb baromság volt amit egy átlagos Fidesz szavazó benyelt. Taccsra vágta a kis és közepes magyar közműszolgáltatókat és bekebelezték őket nagyrészt a multik. Gratulálok Orbánnak jól dolgozik a külföldi érdekek védelmében!
Én ebben a szektorban dolgozom és úgy szidták a rezsicsökkentést mint a bokrot az ágazati cégek.
Mivel MZP pont az energiaszektorban dolgozik pont úgy látja ahogy én és még a szektorban dolgozók. Megint igazat mondott és egy álságos jobboldali médiahecc épül a lejáratására.
#11: Nem, én ebben a tekintetben nem értek egyet vele, szerintem akkor ez egy jó megoldás volt, hosszú távon viszont szerintem is fenntarthatatlan. Illetve fenntartható, amennyiben más adóformákban veszik el az emberektől a pénzt és amivel végeredményben nem nyerünk semmit. Mindemellett ismétlem, hogy azt is kihangsúlyozta, hogy NEM emelné meg ő sem a rezsit.
A szigetelés támogatása nem gondolom, hogy lehetetlen lenne, volt is már ilyen a panelprogram keretében. Nyilván nem oldódnának meg ezzel egyből mindenkinek az energiaproblémái, de legalább egy fenntartható irányban indulnánk el.
Lehet erről a témáról érdemi vita, biztos vagyok benne, hogy MZP is nyitott lenne rá, amennyiben kapna ilyen felkérést. Lehet ütköztetni a véleményeket, megbeszélni a gondolatokat, de az ilyen hazug, kiragadott és csúsztatott kommunikáció számomra csalódást okoz.
Az, hogy mi MZP személyes véleménye, nem érdekel, mert az összefogás együttes rezsiprogramja a lényeg, azt kénytelen követni ő is.
Hogy mi lesz az, az majd időben kiderül:
Azt hiszem, hogy átalakul egy olyanná, hogy minimálfogyasztást támogatnak, nem százalékosat, ill. energiahatékonyságot támogatnak, vagyis megint lesz energiahatékonysági prorgram, pl. panel program, stb.
"Taccsra vágta a kis és közepes magyar közműszolgáltatókat és bekebelezték őket nagyrészt a multik."
Rezsicsökkentés után a kis és középvállalkozók már nem tudtak lopni a rezsi bevételekből?
Miért honnan van a CSOK, a 25 éven aluliak sok gyerket szültek adómentessége, a gyereket nevelők adóvisszafizetése, a 2,5 milliós autóvásárlási támogatás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!