Milyen változást jelente a társadalomban ha férfiak felelösség nélkül teherbe ejthetnének lányokat, nöket?(nincs gyerektartás, apai kötelesség)
9-es ostobaságot ír.
Ugyan melyik nő mérlegeli szex előtt, hogy ha netán teherbe esne, legalább a gyerektartást kiperelheti majd a férfiból????
Ugyanolyan könnyen vagy nehezen kapna szexet minden férfi ezután is, mint eddig.
11 Most nem gondolkodnak így a nők.De ha törvénybe lenne foglalva, hogy a férfiaknak semmi kötelessége a gyerekkel kapcsolatban, akkor biztos lenne, aki inkább a szexuális élet kerülése mellett döntene és/vagy sosem vállalna gyereket tudatosan.
Ez most olyan, mintha hoznának egy törvényt, hogy csak és kizárólag a férfiak felelőssége a gyerek, a nőknek semmi kötelessége, "csak" szüljenek, ha van kedvük.Hidd el, sokan átértékelnék mikor és hova dugják a farkukat.
Na ugye, én is így gondoltam...
9.voltam.
Úristen ez milyen gondolat már?? Megcsinálni könnyű de a gyerek már nem kéne? Gondolkozz ember .. ha csak a nő anya növelné a gyereket ön erőből akkor mi lenne? Már a kórházból haza jövet mehetne egyből dolgozni mert családiból még pelenkára se futja. Így is sokan elhagyják párjukat terhesség alatt akkor így még többen. Jó hogy azt nem szeretnéd ha rá mutatsz egy nőre akkor neki kötelessége azonnal szét tennie a lábát..
Egyébként ez valószínűleg azt szülné hogy még több gyermeket hagynánk ott a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!