Ha nyer az ellenzék,akkor majd javulni fog az életszínvonal,ugye? Nem lesz ekkora infláció,elég lesz majd heti négy napot dolgozni.Rokonok várják a nyugdíj svájci indexálását is.A többi nem érdekel,csak lökjék a pénzt amit ígértek.
az életszínvonalat a fizetések határozzák meg.
a normális fizetéseket pedig a szakszervezetek harcolják ki, nem pedig kormányfő atyuska/anyuska rendeli el.
a fidesz betiltotta a hatékony szakszervezeti működést, sőt a sztrájkot is.
az ellenzékből pedig egyedül jakab és karácsony pedzegette meg a dolognak ezt az oldalát, hogy ezen változtatni kell.
ahogy azt is hogy limitálni kell az eu-n kívüli munkavállalók létszámát per cég.
mert ha törvénybe kerülne pl a jobbik javaslata, hogy mo területén egyetlen cég sem alkalmazhat tovább a dolgozói 10%ánál több eu n kívüli munkavállalót, akkor vége lenne mondjuk annak, hogy fellázadnak a magyar melósok...erre a cég mindenkit kirúg és hozat a fideszel ukránokat a helyükre.
hanem akkor ott lenne a választás, hogy rendes fizetést ad, vagy lehúzza a rolót.
ma 14:34
Nem tudom, miről beszélsz, 2010 előtt jobb volt.
Majdnem írtam egy értelmesebb választ, de ilyen szinten ténytagadó visszakérdezésre nincs értelme.
Tudom mit, igen, annyira jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!