Ellenzéki szavazók és szimpatizánsok! Ti elfogadjátok azt a pénzt amit majd a kormány kifizet? Nyugdíjprémium,13-ik nyugdíj,adóvisszafizetés,stb.
Jelentem, én 42 éves vagyok, kiskorú gyermekem nincs, nem vagyok nyugdíjas, dolgozom
Nekem nem adnak semmit
Én állom az egész pénzosztást, mert hogy én fizetem az adót
Igy asszem mindenki az én bráneremet kellene kényeztetnie nem az Orbánét...
Mert hogy ha én és az a még kb másfélmillió adozó akik hasonlóan adóznak mint én nem fizetné be az adót akkor a nyugdíjasok és egyéb kiemelt rétegek szart se kapnának
Ugy hogy a kiskorú gyermekkel nem rendelkező adózó dolgozóknak kéne megköszönni nem Viktorkának ám...
Egyik csoportba sem tartozom, az én szavatomat nem akarták megvenni. Ettől függetlenül elfogadnám természetesen. Rengeteget adózok, ezek nyilván abból vannak, nem a kormány adja a saját pénztárcájából. Attól, hogy elfogadjuk, elköltjük, még nem jelenti azt, hogy rájuk kell szavazni.
Szerintem ez a nagy osztogatás most elég kétségbeesett kísérlet. Nem lenne rá szükség, ha bármi produktívat, hasznosat csináltak volna az elmúlt 4 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!