Miért tartják sokan a nyugdíjasokat Fidesz-szavazóknak?
Azért mert a nyugdíjasok csak a TV-ből informálódnak, ha megnézed akkor az ellenzékben sokkal több a fiatal.
A Fidesz adakozásáról csak annyit, hogy ennek meglesz a böjtje, már most közel 5000 milliárdos mínuszban van a kassza.
A 13. havi nyugdíjra pedig hány éve volt Orbánnak vissza adni?
Eddig miért nem tette meg ha már az előző választásoknál is állítása szerint hasított a gazdaság?
Bajnai idejében pedig volt egy világ gazdaság.
Mert a nyugdíjasok sokkal lassabban és sokkal kevesebb információhoz férnek hozzá, szelektálni is kevésbé tudnak. Az internet világa teljesen idegen a jórészének, ráadásul jellemzően idegennyelvet sem beszélnek, tehát ha még használnak is internetet vajmi keveset tudnak arról, hogy mi van MO-on kívül. A rádióból és TV-ből pedig csak a fidess fakenews meg a propaganda ömlik, ezáltal teljesen agymosottak lesznek.
Nyilván tisztelet a kivételnek.
Biztos, hogy buborék van élsz.
Az én, nyugger köröm nagy részében a kommunizmushoz kötödő (eszmeileg, beszédmód van, genetikailag, stb) figura szóba se kerül, semmi okból.
Tv-m meg nincs 8 éve, de amíg volt is tudtam kapcsolgatni!
:XD.
Sőt a Mancs-ot is el tudom olvasni, szoktam is, a nyugati fényt is.
Onnan tudom, hogy "ezek ugyanazok"
Ha nem tette volna a Gyurcsány- és Bajnai-kormány tönkre az országot, akkor 2009-ben meg sem kellett volna szüntetni, ugyanis ez volt az IMF hitel egyik feltétele anno. Ennyit a 13. havi ellátásokról. A svájci indexállás egy szemfényvesztés volt, amit akkor azért vezettek be, mert az akkori nyugdíjasok jó része még a munkabéréből igen alacsony szintű nyugdíj járulékot fizetett.
A félrevezetett nyugdíjasok éppen ezt nem látják át, hogy azért az elmúlt 12 évben oly mennyiségben mentek nyugdíjba emberek, akik valójában éppen nem járnának jól a svájci indexállással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!