Vélemény a Momentumról?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 09:27
A kérdező szavazást indított:
Nagyon pozitív
Inkább pozitív
Inkább negatív
Nagyon negatív
44 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én alapvetően liberális vagyok, szóval én támogatom a pártot. Igazából nekem csak Fekete Győr Andrással szemben volt némi ellenérzésem, mert túl nárcisztikusnak éreztem, viszont így, hogy bizalmi szavazást kezdeményezett maga ellen, már ő is szimpatikusabb. Magyarország iszonyú konzervatív ország nagyon erős nacionalista karakterjegyekkel, szóval nekem fontos, hogy valaki azért itthon is képviselje a felvilágosodást és az Európa-pártiságot. Én is nagyon szeretem a hazámat, de nem érzem magam csak attól jobb embernek, mert magyar vagyok.
2/7 anonim válasza:
1-es! Akkor neked a Momentum képviseli a felvilágosodást?? Jó nagy baj lehet nálad.
3/7 anonim válasza:
#2 bocsi, nem vagyok tökéletes :)
5/7 Senior Séf válasza:
Nekem Fegyőrrel volt csak bajom.
6/7 anonim válasza:
SZDSZ utódának indultak. Viszont, màra màr csak egy kis liberális törpepárt lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!