Mi a véleményetek a Momentumról?
Szerintem a nolimpia óta nem sokat hallani róluk, kis fellángolás volt, ellesznek pár évig kész semmi maradandó 1-2 %-ot elér vagy összefogással bejut kb.
Ti is így látjátok vagy van komoly jövője Magyarországon?
érdekes, hogy az olimpiáról szavazzanak az emberek, de pl a melegfelvonulás "nem kérdés a XXI. századi európában"
szóval a jobboldallal köcsögöltek, a libsi dogmákat meg ugyan úgy szent tehénként kell tisztelni
akkor miért is más ez, mint a többi SZDSZ utódpárt?
Tipikus libsi bohócok, akik azt hiszik, hogy az V. ker meg Buda egész Magyarország.
Levinném őket Ózdra vagy két hétre...
Vannak szimpatikus terveik, elképzeléseik, de a NOlimpia óta tényleg nem sok érdemi tevékenységük volt. Persze friss párt, kell nekik idő. A legnagyobb gondom viszont az, hogy ők sem hajlandóak az összefogásra, egymaguk viszont félő, hogy kevesek lesznek a bejutáshoz, egy parlamenten kívüli párt lehetőségei viszont erősen korlátozottak.
Tehát én jelenleg bizonytalan vagyok, mindenrsetre érdeklődve követem a pályafutásukat és bízom bennük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!