Mi a véleményetek a Momentumról?
Indokoljátok meg, légyszi.
Az alábbi link alatt található megcáfolt hazugságokat meg pls ne írják azok, akik nem kedvelik a Momentumot.
Alapvetően baloldali beállítottságú vagyok, fiatal és egyetemista is - mégis taszít a Momentum.
Volt az országjárásuk, ahol kérdéseket lehetett nekik feltenni. Én a pécsi fórumon voltam. Nagyon fellengzős a stílusuk - komolyan, beképzeltek voltak. Messiásnak érzik magukat, vagy nem tudom, de olyan nevetséges ígéreteket mondtak, hogy csak annak nem esett le, aki ostoba. Pl. hogy ők majd személyesne, mindenki ügyét képviselik. Ah, nevetséges volt az egész.
Az sem szimpatikus, hogy hosszú játékot játszanak..
Illetve valamiért folyamatosan Juhász Pétert szidták (megélhetési politikus, aki az ő - Momentum - hátukon akar belovagolni a parlamentbe). Ez annyira abszurd volt, hogy majdnem képen röhögtem őket.
"Orbán erősen fosik tőlük, borogatta otthona butorokat, amikor a Momentumosok keményeket nyilatkoztak. (Belső forrás)"
Majd egy 0-1%os párt miatt kap dührohamot, persze...
"Orbán erősen fosik tőlük, borogatta otthona butorokat, amikor a Momentumosok keményeket nyilatkoztak. (Belső forrás)"
Persze! Eltudom képzelni, hogy besz.rhatott tőlük. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!