Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltatlanság lett korunk...

Az oltatlanság lett korunk sárga csillaga?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
#9 Pont az egészséges embernek kell, hogy ne betegedjen meg a vírustól és ne haljon bele. A vírus nem válogat, hogy na, jött egy egészséges ember, ezt most nem fertőzöm meg, megvárom amíg jön egy beteg.
2021. okt. 31. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Tegnap én is feltettem ezt kérdésbe, de törölték a kérdést, meg fél napra letiltották a kérdés kiírási lehetőségem.

Szóval ennyire érzékeny téma ez.

De amúgy meg válaszolva rá nem feltétlen.

Mert a sárga csillagot egyértelműen zsidó állampolgár viselte és német állampolgár kötelezte erre.

Tehát ez egyértelmű és világos szitu.

Míg a covid oltásnál adott egy kísérleti fázisban lévő anyag, amit sokan egyenértékűnek tekintenek egy kifejlesztett ellenanyaggal, nem törődve azzal, hogy a kórházban lévők minimum 60%a 2 oltáson túl van.

Szóval a sárga csillag dolognál egyértelmű tények voltak, míg a covid oltás inkább hit és propaganda kérdése.

Konkrét összevetésre a sárga a csillaggal csak az lenne alkalmas, ha egyértelmű ellenanyagot állítanának elő a covid fertőzés ellen és ezt nem lennének hajlandóak beoltatni az ellenzők. De értelem szerűen az ellen meg nem lenne tiltakozás.

2021. okt. 31. 18:44
 13/19 A kérdező kommentje:

"Mert a sárga csillagot egyértelműen zsidó állampolgár viselte és német állampolgár kötelezte erre." ezt tudjuk. Én sem szó szerint hanem képletesen értelmezve kérdeztem.

Amúgy igen, ha a vakcina korrekt lenne, senki esze ágában nem lenne ellenkezni.

2021. okt. 31. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az is különbség a kettő között, hogy nem tudtál nem zsidó lenni mert a nagyszülőket nézték visszamenőlegesen. Ha nagyon hasonlítani akarod valamihez, akkor már jobban hasonlít a szocializmus alatt a gazdagokhoz, akik elviekben lemondhattak önként az elkobzás előtt a vagyonukról és akkor a rendszer barátai voltak.
2021. okt. 31. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

"Tegnap én is feltettem ezt kérdésbe, de törölték a kérdést, meg fél napra letiltották a kérdés kiírási lehetőségem.

Szóval ennyire érzékeny téma ez."

A letiltás minden kérdés törlés után automatikusan 6 óra, te nagyon hülye. Törölni meg naponta tucatnyi szabályszegő kérdést törölnek, csak neked nem tűnik fel.

2021. okt. 31. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Dehogynem ellenkeznének az oltásellenesek, legfeljebb nem ennyien. Ott van a kanyarójárvány Romániában, ami több év oltásellenes tevékenységnek volt köszönhető. Az oltásellenes biznisz amit pl. Lenkeiék csinálnak vagy a politikai szerepvállalás, amit Gődény tervez, szintén nem állhat le
2021. okt. 31. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:
86%

Sok okból nem jó a hasonlat. Például a zsidóknak nem volt olyan választási lehetőségük, hogy sárga csillag helyett beoltják magukat Krisztus igéjével. Hiába keresztelkedtek tömegével ki, vitték azokat is... Ha Dunába lövés járna oltatlanságért, te meg beszarásból már rég beoltakoztál volna, az se érdekelne senkit. Kérem szépen, nem úgy van az, széttépnék az oltási papírodat, azt belelőnének a Dunába. Csak, mert. Nagy a füle, az oltatlannak számít, azt kész.

Amúgy senkit semmiféle korlátozás nem ért még, mert nem mászkál oltáskártyával a zsebében. Oltottak sem mászkálnak vele. Aki nem a tévé/internet előtt rágódik, hanem lefoglalja magát valami értelmessel, az kb. nem is hallott erről az egész járványügyről. Lehet, olvasni, rajzolni, kertészkedni, kirándulni. Jónapot.

Aztán 1944 poklát egy súlycsoportban feltüntetni jóllakott, unatkozó pihentagyúak oltásproblémáival... ilyen messzire még a Terror Háza világképhamisítása sem szokott merészkedni.

2021. okt. 31. 19:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Terror Háza világképhamisítása sem szokott merészkedni."

amikor azt merészelte mondani, hogy vörösterror? :)

2021. okt. 31. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
El kell valahogy használni azt a rengeteg oltást ha már a pénzt beleölték.
2021. okt. 31. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!