NEM fanatikus fideszes, politikában jártas avagy azzal aktívan foglalkozó embereknek szóló kérdés: Márky-zay jobb/bal vagy centrikus politikát űző politikus?
Az oka annak hogy kizárom a fideszeseket a kérdésből két élű:
-Egyrészt nagyon kevés önállóan kritikus gondolkozást végző fideszes szavazóval találkoztam, a többség csak vízhangoztatja amit a rádióban/TV-ben hall
-Másrészt a fidesz nagyon egyértelművé tette hogy nekik meggyőződésük hogy Márky bal oldali politikát folytat.
Na de mit gondol mindenki más?
Szavazásra megadom a lehetőséget de örülnék annak ha minél többen kifejtenétek a véleményeteket íeásban is!
Próbáljunk meg kultúráltak maradni!
Le egyszerűsítem mert látom nem érted a lényeget.
Miért nem illeted meg a fideszt ugyan azzal a kritikus szűrővel mint az összes többi parlamenti pártot?
Erre már megy a válasz adás vagy továbbra is ismételgetni fogod hogy olvassam vissza az eddigi kommenteket mint valami beakadt lemezlejátszó?
31. Semmilyen kapcsolódási pont nincsen a kérdésed,az arra adott és általad meg nem értett válaszok, meg a most hasraütésszerűen feltett újabb kérdés között.
Fogalmad se lehet, hogy illetem-e kritikával a fideszt, ez szóba se került, mert mzp-ről szól a kérdés.
Kicsit szedd össze magad.
Több ilyet ne ha egy mód van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!