Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » NEM fanatikus fideszes,...

NEM fanatikus fideszes, politikában jártas avagy azzal aktívan foglalkozó embereknek szóló kérdés: Márky-zay jobb/bal vagy centrikus politikát űző politikus?

Figyelt kérdés

Az oka annak hogy kizárom a fideszeseket a kérdésből két élű:

-Egyrészt nagyon kevés önállóan kritikus gondolkozást végző fideszes szavazóval találkoztam, a többség csak vízhangoztatja amit a rádióban/TV-ben hall

-Másrészt a fidesz nagyon egyértelművé tette hogy nekik meggyőződésük hogy Márky bal oldali politikát folytat.

Na de mit gondol mindenki más?

Szavazásra megadom a lehetőséget de örülnék annak ha minél többen kifejtenétek a véleményeteket íeásban is!

Próbáljunk meg kultúráltak maradni!

2021. okt. 31. 13:08
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Le egyszerűsítem mert látom nem érted a lényeget.

Miért nem illeted meg a fideszt ugyan azzal a kritikus szűrővel mint az összes többi parlamenti pártot?

Erre már megy a válasz adás vagy továbbra is ismételgetni fogod hogy olvassam vissza az eddigi kommenteket mint valami beakadt lemezlejátszó?

2021. okt. 31. 15:46
 32/36 anonim ***** válasza:
27%
Én habozás nélkül leszavazok az ellenzékre, ha vállalják, hogy korrupció vagy lopás esetén azonnal lemondanak.
2021. okt. 31. 15:49
 33/36 anonim ***** válasza:
21%

31. Semmilyen kapcsolódási pont nincsen a kérdésed,az arra adott és általad meg nem értett válaszok, meg a most hasraütésszerűen feltett újabb kérdés között.

Fogalmad se lehet, hogy illetem-e kritikával a fideszt, ez szóba se került, mert mzp-ről szól a kérdés.

Kicsit szedd össze magad.

2021. okt. 31. 16:18
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Fúúúúj Fidesz!
2021. okt. 31. 18:05
 35/36 anonim ***** válasza:
71%
#34-es fúúúúj ellenzék!
2021. okt. 31. 18:07
 36/36 A kérdező kommentje:

Több ilyet ne ha egy mód van rá

2021. okt. 31. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!