Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » NEM fanatikus fideszes,...

NEM fanatikus fideszes, politikában jártas avagy azzal aktívan foglalkozó embereknek szóló kérdés: Márky-zay jobb/bal vagy centrikus politikát űző politikus?

Figyelt kérdés

Az oka annak hogy kizárom a fideszeseket a kérdésből két élű:

-Egyrészt nagyon kevés önállóan kritikus gondolkozást végző fideszes szavazóval találkoztam, a többség csak vízhangoztatja amit a rádióban/TV-ben hall

-Másrészt a fidesz nagyon egyértelművé tette hogy nekik meggyőződésük hogy Márky bal oldali politikát folytat.

Na de mit gondol mindenki más?

Szavazásra megadom a lehetőséget de örülnék annak ha minél többen kifejtenétek a véleményeteket íeásban is!

Próbáljunk meg kultúráltak maradni!

2021. okt. 31. 13:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

"Mitől gondolod hogy fanatikus vagyok?"

Leginkább abból, hogy vak vagy, és az is akarsz maradni.

2021. okt. 31. 14:55
 22/36 A kérdező kommentje:

Kérlek ne fejtsd ki hogy mi tesz vakká, még a végén kialakul egy produktív diszkurzus ami többről szól sár dobálásnál. Azt ugye senki se akarná ;)

2021. okt. 31. 14:57
 23/36 anonim ***** válasza:
21%

Leírtad a valóságtól igencsak elrugaszkodott véleményedet mzp-ről. Mi pedig többedmagammal többször leírtuk ugyanitt, hol tévedsz.

És kezdődik elölről, szokás szerint,"fejts ki, blablabla".

Kifejtettük, tisztelj meg minket azzal, hogy elolvasod, értelmezed, ha elsőre nem megy, újra elolvasod. Ha továbbra se sikerült megérteni, akkor fogadd el, hogy fanatikus elvakult vagy, aki ellenkező véleményt nem ismer, nem fogad el, észre se veszi.

Ezzel sincs gond, de ilyen esetben sosem értem, miért kell egy ilyen "kérdést" kiírni?

2021. okt. 31. 15:11
 24/36 anonim ***** válasza:
16%
#23-as válasza teljesen jogos. vele értek egyet
2021. okt. 31. 15:16
 25/36 anonim ***** válasza:
12%
Bolsevik-liberalis-baloldali-kommunista :) Es a 7 gyerek csak alca! Amugy LMBYQ aktivista es veri is a gyerekeit :D
2021. okt. 31. 15:25
 26/36 anonim ***** válasza:
12%
Jobboldali politikusnak mondja magát, de nyilatkozataiban balliberális, amin a mai mainstream vonalat értjük.
2021. okt. 31. 15:28
 27/36 A kérdező kommentje:

Idézd vissza pontosan mi elrugaszkodott a valóságtól abban amit írtam :)

Szeretném tudni. Mint ahogy azt is hogy Márky mitől ál-keresztény de a prostituáltakkal yachton kokainozó fideszes képviselők akiket még a pápa is kerül nem, illetve Márky mitől ál-konzervatív baloldali politikus de a meleg orgiákon részt vevő vagy az országot egy kommunista rezsimnek eladó fideszes képviselők nem, illetve Márky mitől hazug ember de az a kormány ami közel 2 milliárd forintot költött politikai propaganda gyártásra az adófizetők pénzéből (ami megjegyezném a második legnagyobb ilyen jellegű beruházás egész európában amit csak a németek léptek túl, egy ország ahol durván 15x annyian élnek), na az nem.

Márky-Zay nem egy tökéletes ember, még csak talán nem is egy jó politikus, ez mind rendben van. Amit én mint "fanatikus" nem értek az az hogy a fideszesek miért hunynak szemet mind afölött amit leírtam de cserébe számon kérik az ellenzékes képviselőkön az utolsó cseppig. Más szóval másban a tüskét, a sajátjukban a gerendát se.

És akkor én vagyok aki tudatosan vak?

Értem.

2021. okt. 31. 15:30
 28/36 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy az elszámoltatás miért csak a 2010 előtti időszakot fogja érinteni. Ha már szóba került a becsület.
2021. okt. 31. 15:34
 29/36 anonim ***** válasza:
27%
Bocsánat, elírtam: szóval a 2010 előtti időszakot miért nem?
2021. okt. 31. 15:35
 30/36 anonim ***** válasza:
54%

27. Olvass vissza, 3 oldal mindössze.

Majd hatszor leírom, mert neked nem megy.

2021. okt. 31. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!