Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » NEM fanatikus fideszes,...

NEM fanatikus fideszes, politikában jártas avagy azzal aktívan foglalkozó embereknek szóló kérdés: Márky-zay jobb/bal vagy centrikus politikát űző politikus?

Figyelt kérdés

Az oka annak hogy kizárom a fideszeseket a kérdésből két élű:

-Egyrészt nagyon kevés önállóan kritikus gondolkozást végző fideszes szavazóval találkoztam, a többség csak vízhangoztatja amit a rádióban/TV-ben hall

-Másrészt a fidesz nagyon egyértelművé tette hogy nekik meggyőződésük hogy Márky bal oldali politikát folytat.

Na de mit gondol mindenki más?

Szavazásra megadom a lehetőséget de örülnék annak ha minél többen kifejtenétek a véleményeteket íeásban is!

Próbáljunk meg kultúráltak maradni!

2021. okt. 31. 13:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
38%
mzp egy idióta inkább orbán
2021. okt. 31. 14:22
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Jobbközép.
2021. okt. 31. 14:23
 13/36 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem Márki-Zay Péter egy konzervatív liberális politikus. És ezt a véleményemet nem azért alakítottam ki, mert Hegedűs István volt fideszes országgyűlési képviselő is ezt mondja ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=p9SGosCFQzo, hanem már jóval korábban is így gondoltam.
2021. okt. 31. 14:28
 14/36 anonim ***** válasza:
77%

"NEM fanatikus fideszes"

Na az milyen pokémon?

2021. okt. 31. 14:28
 15/36 A kérdező kommentje:

Van ilyen pedig, volt osztályfőnököm is ilyen volt.

Olyan a társadalmi helyzete hogy az ő és családja exisztenciáját elősegítették a fideszes rendeletek és leginkább ezért fideszre szavaznak.

Ettől függetlenül egy roppant inteligens emberről beszélünk aki jártas a külföldi politikában legalább annyira mint a belföldiben, érdekek kötik le a szavazatát.

2021. okt. 31. 14:35
 16/36 anonim ***** válasza:
12%

Vicces, mikor a fanatikus mzp-hívő kiköti, hogy fanatikusoktól nem vár választ.

Szerintem húzd ki a fejed a homokból. Mzp gyakorlatilag nem létezik. Egy arc a plakátokon, abban a reményben, hogy talán kevésbé irritáló, mint a többi.

2021. okt. 31. 14:44
 17/36 anonim ***** válasza:
12%
Liberális. Beengedné a migránsokat szóval innentől kezdve nekünk reszeltek. Arról nem is beszélve, ahogy D209-est úgy őt is megpuccsolja a DK, ha nem a kedvére ugrál
2021. okt. 31. 14:46
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
#14 Márki-Zay viszont nem ilyen. Ő egy jobbközép, konzervatív liberális politikus, akinek elvei vannak, és aki sokkal hamarább megtalálja a hangot a balközéppel, mint a szélsőségesen jobboldal irányzatokkal.
2021. okt. 31. 14:51
 19/36 A kérdező kommentje:

Mitől gondolod hogy fanatikus vagyok?

Mindössze annyit tudsz rólam hogy Márky-t hamarabb nevezném kereszténynek mint a bárkit a fideszből, illetve hogy elítélem a politika fekete-fehér értelmezését, valamit amit a fidesz imád űzni. Ha ez fanatikussá tesz a szemedben akkor mindenki az aki nem a fideszre kíván voksolni

2021. okt. 31. 14:51
 20/36 anonim ***** válasza:
70%

"Márky-Zay szeretettel beszél még azokról is akik a politikai atmoszférában vele ellentétes érdekeket képvisel, én bár már nem vagyok keresztény de nem erről kéne a kereszténységnek szólnia?"

És imígyen mondá az Úr:"Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül."

2021. okt. 31. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!