Most örül Karácsony meg Orbân Viktor,hogy novembertól ismét fulladozhatunk a metrón meg a villamoson?
Figyelt kérdés
#Fulladozas
2021. okt. 28. 12:45
11/28 anonim válasza:
Azt még meg lehet magyarázni, hogy valaki nem akar oltást.
De a maszk miatt hisztizni az tényleg óvodás szint...
12/28 anonim válasza:
Én nem fulladozom, mert nem vagyok egy olyan csöves mint te :DDD
13/28 anonim válasza:
A jó ku..a anyjukat. Aki akart az eddig is hordhatott, nem volt tilos. Csak szivatják a népet. Most már egyértelmű hogy sem a fideszre, sem az ellenzéki összefosásra nem szabad szavazni.
15/28 anonim válasza:
A boltokba is legyen kotelezo a maszk!
16/28 anonim válasza:
Én elolvastam a kommenteket, oszt kicsaptam utána.
Legalább megkönnyebbültem.
Közben néztem az ablakból a parkban kutyasétáltató nőket, ahogy hajolgatnak a kutyához.
17/28 anonim válasza:
Na most végre kiderült Karácsony valójában Orbán embere :D
18/28 anonim válasza:
fegyberbe magyarock!!! :D:D:D:D leamaszkal lea
19/28 anonim válasza:
Egyaltalan nem baj, hogy maszkot kell hordani ... legalabb az influenza jarvany nem durvít be! :) Covid mellett az influenzara is erdemes odafigyelni!
20/28 anonim válasza:
Meg nem fogjuk érezni a kéredző és a hozzá hasonlók retek szájszagát a tömegközlekedési eszközökön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!