Mitől fulladozhat a 2 éves kislányom?
Doktornő azt mondta csunya torka ,irt fel Aktil duot amit 2x3 ml kell adnom neki
köptetőnek Elixir thimit amit csak 3 éves kortól lehet adni ,és szerintem ez köhögteti ennyire meg, ebből 2x szintén egy kis kávéskanállal kell adnom , meg estére Fenistl cseppet
mindezt ma este lesz 3 napja hogy adom neki ,ma délután mikor elaludt 5 perc mulva köhögve ébredt és majdnem megfulladt ,már totál kivagyok úgy sajnálom sírógörcsöt kaptam 29 hetes terhes vagyok ,és nagyon nem tudom mit tegyek ,mitől fulladozhat ,nappal köhög néha de amikor vizszintben van vége fuldoklik szerintem a váladéktól de nem értem .nem lehet hogy nem jó az ANTIBIOTIKUM? VAGY A elixir thimi sok neki??
Mit tegyek a házi orvos szeritem nem jót irt fel , segítsetek kérlek ,mennyi idő után kéne hatnia ezeknek a sok szar gyógyszernek??
Az Aktil duóval biztos nem lehet gond!Mi is azt kaptuk és nagyon jó volt,bevált.Olyan 3-4 nap után már nem volt gond.
A többit nem ismerem,sajnos. :/
Jobbulást a kislányodnak!!
Köszönöm a gyors válaszodat ,megynyugtattál kicsit!!
most is fekszik csak nem mer elaludni szerintem nehogy nagyon köhögjön édes életkém!!
Olyan tehetetlennek érzem magam ilyenkor
Hát ez érdekes a kisfiam aki 6 éves ő nappal hurutos éjjel száraz de ő sokkal jobban van amúgy!
Lánykám ő nagyon gáz hurutos éjjel is nappal is ,de már szépen kezd javulni úgy látom.
Már kész vagyok az egésztől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!