Kislányom szájpenészes nem kicsit? (Többi lent)
Kislányom nemi szervén is kijött a szájpenész okozta gomba ,védőnő szerint is az mivel a szájpenész végig megy a tápcsatornán ,igaz ez?
Boraxos glicerinnel is kenem ,neki meg sűrűn mosom ,szellőztetem ,meg boraxos popsikrémet is kaptam a patikában !!
Kérem irjon kinek mennyi idő volt míg elmult ez az egész borzalom,!
Alig eszik ,iszik a lányom
Ja csecsemő korában soha nem volt!!
Most 2 éves először jött ki!!
Antibiotikum kezelés után?
Ja fogzik is nagyon a hátsó két fogakcsája jön ,utolsó!!
Köszönöm szépen
Hogyne adnék probiotikumot az az első patikában hogy veszek rögtön!
Protexint kapott 5 tasakkal ,és most Normaflort adok neki és ezért nem értem miért jött ki!!
Ilyen durván pláne!!
Tegnap az okos patikus nő ajánlatára megpróbáltam leszedni a plakkokat és olyan mértékben elkezdett vérezni a kis drága szája hogy borzalmas azóta is olyan rothadt vérszagu a kis szája hogy majd elájulok ,szegénykétől ráadásul terhes vagyok és így elég nehéz elviselni!
És mennyi ideig tarthat ez??
Amúgy köszönöm a választ
Hát lehet orvos lesz ebből is, mert a szája mintha javult volna ici picit ,de a kis meni szerve iszonyu ronda ,olyan mintha leégették volna száraz és piros!
De kenem neki Dologéllel is
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__betegs..
Minden nap tartasz közvélemènykutatást? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!