Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől fulladozhat a Simsonom?

Mitől fulladozhat a Simsonom?

Figyelt kérdés

S51 gépem van , új karbi , teljes új gyújtás , tiszta benzincső , tank kimosva , henger és hengerfej új , dúgó jó.

Má nem tudom mi a baja má napok óta szerelem!?

2013. szept. 24. 17:57
 1/8 anonim válasza:

A fulladozás nekem túl dús keverékre utal. Nem lötyög a szívató mechanizmus? Tűfúvókákkal mi a helyzet hányadik rovátkáknál vannak?

Melegen könnyen újraindul vagy alig alig?

2013. szept. 24. 18:15
 2/8 A kérdező kommentje:
A túl dús keverék esetleg , súber jó helyen van a alap rovatkába , szívató nem lötyög . Melegen se indul rugásra inkább tolásra.
2013. szept. 24. 21:22
 3/8 anonim válasza:
Hidegen hogy indul?
2013. szept. 25. 09:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Szinte sehogy , tolás , sok szivatás(de erre nehezen).
2013. szept. 25. 12:17
 5/8 anonim válasza:

Akkor más lesz a baj túlszívatva hidegen jól kéne indulnia. Két tippem van: az egyik egyszerübb: légszürő.

A másik tippen: elektronika.

Jó volt nálad vagy működésképtelenül kaptad meg?

2013. szept. 25. 12:33
 6/8 pucuka69 ***** válasza:
nálam a túlnagy gyertyahézag okozott ilyen gondokat. Napokig szívtam vele,aztán nemtudom milyen indítattásból kisebbre vettem a gy.hézagot(kb.0.25mm) és lám tökéletes lett. Azóta is jó.
2013. szept. 25. 19:15
 7/8 A kérdező kommentje:
A gyujtással volt baj , de már megoldottam , kösz a segítgéset!
2013. szept. 26. 18:31
 8/8 anonim válasza:
szivesen adtuk a semmit. az uj gyujtás megtévesztett. a fő hogy megy. jó motorozást, kamionra odafigyelni!
2013. szept. 26. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!