A munkaadók előírhatják a védőoltást. Te mit tennél!?
2021. okt. 28. 10:55
A kérdező szavazást indított:
Elutasítanám.
Beadatnám.
Nem érint, már oltva vagyok.
39 szavazat
1/17 anonim válasza:
Én örülnék, végre be mernék menni :) Eddig home officeban voltam végig.
2/17 anonim válasza:
Az oltottak akik védettek attól fosnak a nem oltottak akik 2 éve nem betegednek meg oltás nélkül a védettségüket megfertőzik? :D
Diszkriminácó, ezek után mi jön? Akinek kék a szeme nem kap munkát? Aki 170 cm nél magasabb nem kap munkát?
Nem vagyok vírustagadó meg gödénybohóc de illogikus amit előadnak néhányan.
3/17 anonim válasza:
Inkább beledöglök a kovidba, mint beoltsam magam!
5/17 anonim válasza:
Akkor mennék táppénzre holnaptól és kész.
6/17 anonim válasza:
Én meg tudok másik munkahelyet találni, akár másik orzágban, ahol nem játszik diktatúrásdit 1 bohóc minizterelnök xd
7/17 A kérdező kommentje:
#6: nyugaton és keleten is követik ezt a mintát.
Romániában pl. kijárási korlátozás is van annak aki nincs oltva.
2021. okt. 28. 11:29
8/17 anonim válasza:
6: mivel ez már USÁ-ban és Olaszországban is működik, vélhetően szépen mindenhol ez lesz.
9/17 anonim válasza:
Az Usaban hónapok óta megtehetik ezt a cégek.
Tessél örülni neki, "nyugati" intézkedés.
10/17 anonim válasza:
Csak olyan helyeken fogják bevezetni, ahol viszonylag gyorsan pótolható az az ember aki nem kér oltást.
Tehát:
-Gyári melók/szalag melletti melók stb.
-Állami szférában mindenhol
-Nagyobb multicégek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!