Miért szavaznál a fideszre, és miért az ellenzékre?
Én pl. nagyon-nagyon szeretném, ha végre megalakulna az az Egységes Európai Közösség!
Nincs szükség ilyen önmagát nemzetinek kikiáltó illiberális okostojásra! Nekem ezerszer jobban bejönnek az uniós értékrendek, mint ez a gyűlölködő nemzeti sallang mögé bújtatott agresszív lopás!
Orbán és a hordája azért tiltakozik minden ellen ami európai, mert retteg attól, hogy ellenőrzés alá, korlátok közé kerülhet!
Aki egy kicsit is szélesebb látókörű, az tudja, hogy ahol nincs kontroll, ahol nincs ellenőrzés, ott elszabadul a pokol, és az elmebetegek veszik át az uralmat!
Úgyhogy én arra, azokra szavazok, akik mielőbb bevezetik az eurót, akik valóban Európához szeretnének tartozni, nem pedig ilyen kipcsak marhaságokkal töltik a hülye-gyerekek agyát!
#11,
"hogy ahol nincs kontroll, ahol nincs ellenőrzés, ott elszabadul a pokol"- Grósz elvtàrs is ugyanezt mondta Kádár friss utódaként, de Kádár és Rákosi is.
Volt is kontroll, bőven!
A családom elmúlt 100 éves története, kétszeri kifosztása miatt a következő 100 évben sem fog senki a kommunizmus hoz bármilyen lazán köthető pártra, emberre.
Az MH komolytalan, marad a fidesz, bár nem ideális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!