Melyik Orbán-kormány eredmény hozta a legeslegnagyobb pozitív változást az életedbe?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 20:39
12/21 anonim válasza:
Amúgy pedig jelentettem a kérdést.
13/21 anonim válasza:
Orbánnak nincs mit megköszönni!
Talán azt, ha holnap önként elhúzna a helyére: a történelem mocsarába!
14/21 anonim válasza:
és jönne helyére egy csodás szakértői kormány úgye . 10es ahol én lakom alföld itt 2 hetente kaszánal
15/21 anonim válasza:
Elég nagy baj hogy a streetview kell neked ahhoz hogy megnézd az utak minőségét, kimozdulhatnál néha :)
17/21 anonim válasza:
15
Te idióta hülye barom, napi szinten vezetek az utakon!!!
Autóúttól kezdve mellékútig, te ökör!!!
A streetview-öt csak azért írtam, mert bizony, amikor nézegetni támad kedvem az országban erre-arra, akkor bizony látszik, hogy mennyire rendezettebb volt az utak többségének környéke, 2010 környékén
18/21 anonim válasza:
Zavar hogy nincs lekaszàlva az út széle? Közmunkást mindig keresnek, mutass példát! Hátha sokan követni fognak téged!
20/21 anonim válasza:
18: "Közmunkást mindig keresnek,"
Ahogy te tévedsz, kiscsíra, ahogy te tévedsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!