Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Vikror a munkáltatókr...

Ha Orbán Vikror a munkáltatókra lőcsöli rá, hogy rugják ki azokat akik nem hajlandóak beoltatni magukat, az egy 10 skálán nézve mennyire lesz aljas dolog?

Figyelt kérdés
Az egészségüg-ügyeseket elkezdték kirugdosni, ami fólytatódhad a többi munkakörökben is. Mégis miért már a munkáltatók döntsék el, hogy ki az aki beoltsa magát és ki az aki nem? Miért lenne ez eldöntendő munkáltatói jogi kérdés? Miért hárítja át ennek felelősségét Orbán a munkáltatókra, és miért nem vállalja fel Ő személyesen a felelősséget? Talán fél a népharagtól?

2021. okt. 22. 11:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szerintem lebecsülöd a globalista háttérhatalomnak az erejét! Sokszor láttuk már azt, hogy a bizonyos pozícióba beülve, az amúgy normális emberek, meghülülnek...

2021. okt. 22. 12:07
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Én az oltottakat büntetném. Letöltendővel.
2021. okt. 22. 12:08
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Háttérhatalom? Jaj.....

A logika hiányzik a konteókból leginkább.

A logika hiányzik az oltásellenesekből, illetve az oltásfanatikusokból is. 🤷‍♂️

2021. okt. 22. 12:14
 14/24 anonim ***** válasza:
17%

"Ha be vagy oltva, meg viselsz 5 maszkot, akkor neked miért nem mindegy, hogy mások mit csinálnak az oltással? Te védve vagy, nem?

Nem rosszból kérdezem, őszintén érdekel, hogy miért félsz, féltesz másokat."

Mert nem vagyok egy libertáriánus beállítottságú szociopata, aki kizárólag magára gondol. Az oltottak is elkaphatják és belehalhatnak, még akkor is, ha ez szinte kizárólag nagyon időseket és krónikus betegeket jelent. Egyetlen olyan ember megelőzhető halála sem tolerálható, aki megtette az elvárható lépéseket a védettségért.

Az oltás elutasításával mások halálához járulsz hozzá, te szellemi sérült. Te pont megdögölhetnél, de tudod ahogy a cigi se csak a dohányosokat öli, sajnos a Covid se kizárólag a szuribeszarikat.

2021. okt. 22. 12:24
 15/24 anonim ***** válasza:

"Lázadozzunk az intézkedések ellen, de a halálozásokról azér' Orbán tehet."

Nem kötelező miniszter elnöknek lenni és akkor nem fogják semmiért okolni, meg nem fogják utálni

2021. okt. 22. 14:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem csak jó lenne, oltottként több esélyem lenne normálisabb munkahelyet találni.
2021. okt. 22. 14:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Nyilván nem Orbán személye a lényeg, hanem az az infantilis gondolkodás, amit követve egyesek mindent megtesznek a járványkezelés akadályozásáért, majd a kormányra mutogatnak. Aki ennyire nem képes felelősséget vállalni, az nyilván mindig az aktuális miniszterelnököt/főnököt hibáztatja mindenért. Még azoknak a döntéséért is, akik saját döntésükből hülyék.
2021. okt. 22. 14:41
 18/24 anonim ***** válasza:

"Még azoknak a döntéséért is, akik saját döntésükből hülyék."

És a politikusoknak mindig azok az emberek a jók akik hülyék. Szörnyű nagy közhely ,de igaz.

Azokat tudják az orruknál fogva vezetni.

Aki tovább lát az orránál az nem jó. Az gondolkozik

Legyen az akár oltás párti vagy oltás ellenes.

2021. okt. 22. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Te szellemi sérült! Én is felvettem a pfizert, úgyhogy ilyet ne ugass nekem!

Gazdasági összeomlás esetén hol fogsz munkát találni? 🤔

2021. okt. 22. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:

ma 14:49

Csicska mindig kellesz

2021. okt. 22. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!