El tudná magyarázni valaki, hogy mi volt az őszödi beszéd körüli ferlforgás?
Gondolok itt az előzményekre (miért került csődbe az ország majdnem, stb) és az azutáni tűntetésekre.
Mentségemre szóljon, hogy 2006-ban még gyerek voltam... nem tudtam felfogni a dolgokat :D illetve a családom sem jártas a politikában sajnos.
30-as troll, már megint hazudsz.
Balblablablabla... ennyi a szöveged igazságtartalma: nulla.
Újra meg újra leírod azokat a hazugságaidat amiket már sokan sokszor részletesen megcáfoltunk.
Hazudsz hazudsz és hazudsz. Ennyi vagy egy nagy kamu!
30-as egy ócska komcsi, aki pl. nem tudja elképzelni a munkát főnök nélkül. Azt hiszi, hogy a cégvezetők és a vállalkozók nem dolgoznak.
És azt a marxista tézist is komolyan veszi, hogy a mennyiség egyszer átcsap minőségbe. Pedig nem, a sok hülyeségből és hazugságból sosem lesz értemes és igaz dolog.
Tehát az első bekezdésnél már nem is kellett volna tovább olvasnom. De így legalább láttam, amint olyanra hivatkozik, ami teljesen ellentétes attól, amire abból "következtet".
Nem kell vele foglalkozni, ő hazugságból gyárt túlterheléses támadást.
Majd megkapom, hogy nem cáfoltam egyik érvét sem és személyeskedek. :)
Szegény azt sem tudja, hogy ha egy konkrét hozzászólásból következtetek valamit, az nem személyeskedés és azt sem fogja fel, hogy őt nem kell tételesen cáfolni, mert már első bekezdésében lejáratja magát.
#31 #32
Jah, nem vártam mást, mint hogy tovább személyeskedtek érvelés nélkül.
Nem cáfoltam meg semmit, se most, se máskor.
Ezért terelsz, mivel kiderült, hogy nálad jóval okosabb vagyok, így nem tudnál egy vitában nyerni ellenem ,ezért személyeskedsz. :)
Tetszik a kommented, főleg az eleje, ha egyből egy logikátlan dolgot mondasz.
"nem tudja elképzelni a munkát főnök nélkül. Azt hiszi, hogy a cégvezetők és a vállalkozók nem dolgoznak."
Ennek nincs értelme.
Ha nem tudom elképzelni nélkülük, akkor pont azt kell, hogy gondoljam, hogy dolgoznak, mivel ezt jelenti, hogy nélkülük nem lehet dolgozni.
Ha viszont el tudom nélkülük képzelni, akkor azt jelenti, hogy nem dolgoznak, vagy a munkájuk minimum más által is elvégezhető.
"a mennyiség egyszer átcsap minőségbe. Pedig nem, a sok hülyeségből és hazugságból sosem lesz értemes és igaz dolog"
Ilyet amúgy nem mondtam, de amúgy ez pont olyan dolog, ami szubjektív valóság esetén igaz.
Annyiszor mondják el neked, hogy milyen jól állunk gazdaságilag, hogy azt képzeled igaz, pedig láthatóan nem tudsz cáfolni sem.
"Majd megkapom, hogy nem cáfoltam egyik érvét sem és személyeskedek"
Legalább tisztában vagy azzal, hogy mit csinálsz, kedves "komcsi". :)
"konkrét hozzászólásból következtetek valamit, az nem személyeskedés"
Ahhoz bizonyítékot kellene hoznod, amit nem tettél meg.
"Ezért terelsz, mivel kiderült, hogy nálad jóval okosabb vagyok, így nem tudnál egy vitában nyerni ellenem ,ezért személyeskedsz. :)"
Tudod, aki magáról kijelenti, hogy okos, az általában nagyon-nagyon buta. Ugyanis aki valóban az, arról ezt mások mondják.
Az egészben persze az a legszebb, hogy az érvelést személyeskedésnek nevezed, te viszont valóban és rendszeresen személyeskedsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!