Hol és mikor mondta mostanában Orbán, hogy "szövetségbe forrt szabad köztársaságok" legyen az EU?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 15:05
2/12 A kérdező kommentje:
1. NEM VICCBŐL kérdeztem. Hanem komolyan.
2021. okt. 11. 16:15
3/12 anonim válasza:
Szovjet himnuszt miért, mikor énekelt volna?
4/12 A kérdező kommentje:
3. Hát ez az. Mondott ilyet vagy nem? Ha igen, mikor és hol. Ez a kérdés.
Az egyik tecső beszélgetésből vettem, de nem találom se azt, amiben volt, se azt, hogy hol mondhatta. És nem minden nyilatkozata elérhető.
2021. okt. 11. 16:27
5/12 anonim válasza:
Nem mondott ilyet. Legutoljára az iskolában kellett énekelnie a szovjet himnuszt, ahogy mindenki másnak is akkoriban, de ezek nem az ő szavai.
6/12 A kérdező kommentje:
Mondott már zöldséget. Ezt -ha mondta- külföldön mondhatta.
2021. okt. 11. 17:19
8/12 A kérdező kommentje:
Jó, kösz.
2021. okt. 11. 20:49
9/12 anonim válasza:
Amikor a "magyar szabadságharcért" küzd Brüsszel ellen, akkor pont egy szövetség ellen (aminek mi is azonos jogú tagjai vagyunk) küzd, attól félve, hogy az európai normákat számon-kérik rajta - amit ő nemzeti szabadságnak állít be.
Különben meg Orbán mondott már mindent - és annak az ellenkezőjét is!
Végül is tök mindegy hogy mondta vagy nem, nincs jelentősége, mert holnap letagadja!
Haladjunk.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ennél érdekesebb, hogy Gyurcsány sorosozott, aztán letagadta, mert ennek még nyoma is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!