Mivel az előválasztáson vezet a Marki-Zay ami főként Budapestnek köszönhető és több vidéki helyett visz Dobrev, miért csodálkoznak a vidékiek, hogy le vannak nézve, amikor tényleg butábbak?
Én vidéki vagyok, de MZP-re szavaztam…
Még szerencse, hogy Budapesten születtem, így a születésem pillanatában a fejembe szállt az intelligencia.
Igaz, sajnos csak a XX. kerületben születtem, nem Budán, vagy az V. kerületben, így agysebész vagy rakétamérnök már nem lehetek, de legalább kinéz nekem egy könyvelői állás mondjuk, azzal is be lehet érni…
Majd lehet, hogy vissza költözöm és majd próbálok még feljebb jutni, de hogy itt sikerüljön, 80 kilóméterre BP-től, na az kizárt.
Sajnos ezeket a feltételeket elég nehezen lehetne összeállítani. Gondolj bele, a pártokban lévő politikusok is mind diplomás emberek. A szavazatuk leadása nem feltétlenűl abból ered, hogy buták, szimplán érdekek fűzik őket a pártokhoz.
Sajnos úgy látszik, hogy vidék benne maradt az Orbán vs Gyurcsány harcban, hiszen a többség mint kiderűlt a Fideszre és a DK-ra szavaz.
Szerencsére egyre inkább kezdenek átlátni az emberek ennek a két vén f@sznak a cicaharcán, reméljük áprilisig a vidéken is felnyílnak a szemek.
Valamivel tényleg butábbak na. Aki Dobrevre szavaz, amikor pontosan az ő férje miatt van hatalmon a Fidesz, az tájékozatlan és buta. De mind1, ennek a rémálomnak most vége lesz.
Inkább ünnepeljünk, hogy a Fidesz ki fog kapni.
Miért lenne buta,aki Dobrevre szavaz?
Én nem vagyok gazdag,így nekem a baloldali jelölt szimpatikusabb.
Ráadásul személyiségre is sokkal szimpatikusabb Dobrev.
Szerintem meg azok buták,akik itt állandóan olyan tényezők alapján szavaznak,hogy mennyire szexi egy politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!