Hogyha MZP nyerné az előválasztást, a Fidesz mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy őt is besarazza?
Figyelt kérdés
Pl jelenleg nem tudja ráfogni, hogy Gyurcsány vagy Soros embere. Mivel fog így kampányolni?2021. okt. 17. 16:56
2/11 anonim válasza:
Szerintem olyan mértékben farolnak ki majd a baloldali választók egy MZP lista mögül, hogy nem kell semmiféle kampány.
3/11 anonim válasza:
Természetesen. Lesz itt minden amit akarsz.
MZP Soros emberei, MZP b#uzi, MZP behozza a migránsokat, MZP Gyurcsánnyal hál. Csak készülj fel, ha beizzítják a fideszpropaganda mocskolásgépezetet ellene.
4/11 A kérdező kommentje:
Hulye az az ellenzeki aki kifarol. Jo merceje annak hogy egy DKs egy fideszes agymosott semmivel se kulonb. Aki valtozast akar, le szavaz a mai gyoztesre.
2021. okt. 17. 17:01
5/11 anonim válasza:
Az első körben Dobrevre szavaztam, mert elképzelni se tudtam volna hogy MZP-nek ekkora tábora van. A második körben már egyértleműen MZP-re adtam a voksom. Ha esetleg mégis Dobrev nyerne valószínűelg rá is leszavaznék 22-ben. Viszont ez az előválasztás második köre tényleg számomra is azt mutatta meg hogy a DK szektások is ugyan olyan agymosott zombik mint a fidesztálibok, ha komolyan elhiszik hogy Orbán egy Gyurcsánynével le lehet váltani...
6/11 anonim válasza:
Nyugi a Fidesznek ezt nem elsz szükséges. A Dk megfogja tenni a Fidesz helyett
7/11 Fsms válasza:
Igen. A Fidesz egy gátlástalan rablóbanda. Tartanak tőle.
8/11 anonim válasza:
"Aki valtozast akar, le szavaz a mai gyoztesre."
Erre pont nem lesz lehetőség.
9/11 anonim válasza:
MZP drótvágó ollóval a kezében a déli határzárnál óriásplakáton.
10/11 molnarmarcell21 válasza:
Jó reggelt kérdező, az első forduló után már elkezdték püfölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!