Orbán Viktor és kormánya amikor elvett az emberektől 3000 milliárd forint magánnyugdíj megtakarítást, akkor miért van nagyra 80 ezer forint egyszeri nyugdíj kiegészítéssel, úgy hogy a forint soha nem ért még ennyire keveset?
Orbán Feri bácsis videójára és
Jakab Péter Feri bácsis és Viktor bácsis videójára gondolok.
10 - "Ezért a nyuggerek a biztos bázis akik elég buták ahhoz hogy elhiggyék azt a sok sületlenséget amit az állami média lenyom a torkukon."
Tudod kiscsíra, az a buta aki feltételez és általánosít, és képtelen pontosan fogalmazni!
(Csókoltat egy Momentumos, 70 éves aktivista...)
"Ezért a nyuggerek a biztos bázis akik elég buták ahhoz hogy elhiggyék azt a sok sületlenséget amit az állami média lenyom a torkukon."
Ja. Biztos ezért ment nyugdíjasok tömkelege Dobrevre szavazni az előválasztáson.
12. Ha nyuggerek ilyenek akkor a dolgozók és a tanulók, egyetemisták miért nem változtatnak ezen??
Mégis mindenki rájuk szavazott eddig és nem a nyugdíjasokat kell szidni.
Csak jár a pofájuk azoknak akik nem nyugdíjasok, pedig tudnának ellene tenni.
Kikellene menni az utcára és harcolni, de a nyugger az már nem fog és örül ha nem hal éhen!!!
13. Te se látsz az orrodnál előrébb mert nagyon buta vagy.
Kitől vették el a magán nyugdíjat???
Nem a nyugdijastól, hiába szidod őket.
Akiktől elvették tiltakozott e valaki is érte, kimentek az utcára .
Megmondom nekem hogy senki, csak úgy bírka módjára bólogattak mert csak olyan fotel huszárok mint te vagy. Csak te is szidod a nyugdijast ,de ehhez sincs semmi közük nekik. Szerencsétlen nyugdijas nem fog kimenni az utcára tüntetni és harcolni amikor le vannak robbanva így 65 év után.
Sokan már annak is örülnek ha éppen eléldegélnek, és persze a 80 ezer forintnak meg különösen.
Úgy hogy megkellene mutatni hogy mit tud a munkásosztály a dolgozó ember és az egyetemista is , nem csak szidni a másikat.
17, én felfogtam, hogy nem tőlük vették el, ezért nem is érdekli őket. Az AKTÍVOKtól vették el, a mai napig nem számoltak el azzal, hogy mire ment a pénz!
Az emberek azt sem tudták, hogy mi ez az egész, én benne voltam, SENKI nem gondolta, hogy elköltik, szó nem volt erről. És a Fidesz azt ígérte, hogy követhető egyéni számlák lesznek, amik azóta sincsenek. Na miért? Mert a pénzt már elköltötték.
Az egyetemistát nem érdekelte, mert nem volt megtakarítása. Egyébként az elöregedő társadalom miatt idősből van egyre több, ajánlom a KSH adatait tanulmányozásra.
Egyik legnagyobb bűne Orbánnak a magánnyugdíj számlák megtakarítások elvétele. Nem csak a pénz miatt persze az is nagyon fontos.
Hanem a szemlélet, hogy az embereket öngondoskodásra nevelje megtakarításra nevelje, hogy ne legyenek kiszolgáltatottak másnak az államnak stb. Gondoljanak a jövőjükre. Ez lényegében a liberalizmus hogy magad vagy felelős magadért így szabadabb lehetsz és nem vársz gondoskodást mástól főleg az államtól. Ez volt a Horn kormány egyik ha nem a legnagyobb vívmánya hogy Szdsz-es nyomásra bevezette.
Na ezért van a liberalizmus ellen Orbán.
Mert akkor nem függenek tőle az "alattvalói".
Ha nem vagy kiszolgáltatva senkinek akkor elkezdhetsz gondolkodni. Szabadabb lehetsz. De csak a szabad állampolgárok sokasága tud egy szabad országot teremteni. És ez az amit nem lát Orbán, vagy inkább elítéli szidalmazza mert akkor nem lehetne ekkora felelőtlen hatalma.
Még mindig ott tartunk hogy teljes agyrém amit csináltok. A nyugdíjpénzeket NEM VETTÉK EL!
Mi lesz a következő, Kitaláljátok hogy a zorbánék elvették a TB befizetéseiteket? Hogy elvették a szelet meg a havat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!