Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki 2022-ben a Fideszre fog...

Aki 2022-ben a Fideszre fog szavazni, az miért teszi?

Figyelt kérdés
Én ellenzékiként nem értem, hogy 11 év pusztítás után miért szavazna még bárki is a Fideszre? Kérem, aki érvelni akar, fejtse ki bőven.

2021. okt. 13. 21:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
12%
A külföldi üzemanyagárakkal nem vagy tisztaban előző :D külföldön sem 350 huf nak megfelelő euró az üzemanyag, hanem sokkal-sokkal több most. Sosem volt ennyi, mint most SEHOL. Semmi köze a magyarországi helyzethez.
2021. okt. 14. 09:13
 22/38 anonim ***** válasza:
63%
MZP az Gyurcsánytól teljesen független, csak a szaros Fidesz rakosgatja az embereket elé, éppen aki van előnyben a választáson, elég gyenge.. MZP-nek hála égnek semmi köze Gyurcsányhoz.. Úgy gondolom bölcs lenne megválasztani miniszterelnöknek. Fidesznél korruptabb párt soha nem volt. A Jó lét globálisan mindenhol egyetemesen növekedett az évek során maguk szintjéhez képest.
2021. okt. 14. 09:30
 23/38 Kérdező95 ***** válasza:
61%

21es jó buta vagy, kicsit utána néznél az európai országokban lévő mostani üzemanyagáraknak és 2008as vagy 2011es árhoz képest most azok hol tartanak, még akár angol tudás nélkül is megtudnád nézni, láthatnád hogy nagy a baj, de szerencsére ebben az országban az olyanok mint te többségben vannak és azoknak bőven elég amit olvasnak az origon meg amit látnak a tvben.

Ne is próbáld meg összehasonlítani csak simán az üzemanyagárakat országokként, mert nem tudod mennyi adót tartalmaz országokként az ár

2021. okt. 14. 11:59
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy buta ugyanis a szakmában dolgozom. Nem kell "kicsit" utánanéznem.
2021. okt. 14. 12:02
 25/38 Kérdező95 ***** válasza:
100%

Akkor most szerintem sikerült elszomorítani pár embert!

Nagyon szépen kérlek, ha benzin kúton dolgozó vagy, kérlek mond el nekünk, mert tényleg kezdek egyre szomorúbb lenni!

2021. okt. 14. 12:06
 26/38 Dorka900 ***** válasza:
38%

Mi a férjemmel mind a ketten multinál dolgozunk, nettó 350 feletti fizetéssel. Az összeget csak azért írom, mert az alapján eléggé tartunk attól, hogy ha baloldali vezetés lenne, akkor a kétkulcsos adórendszerrel jól megszívjuk. Persze erről mindenkinek más a véleménye, de személy szerint nem érzem azt, hogy azért nekem kéne többet fizetnem, mert én időt, energiát és pénzt nem sajnálva továbbtanultam, nyelvet tanultam, nyelvizsgákat tettem le stb. Tehát ha azt nézzük, többet is fektettünk bele a jövőnkbe, emiatt sem érezném igazságosnak, hogy többet fizessek. De persze ez is egy vélemény.

Emellett babát várunk, és bár nem rohanunk CSOK-ot felvenni, de például a babaváró egy jó alternatíva nekünk. Nekem két testvérem van, egyházi iskolába jártam, édesanyám elmondása alapján ők három gyerekkel jobban boldogultak Fidesz kormányzás alatt, mint az ellenzékinél. Szóval alapvetően mi jól élünk, ebből nem szeretnénk engedni, illetve számunkra a családpolitikája is szimpatikusabb a Fidesznek.

Igazából azzal sincs gondom, hogy nem engedünk be boldog-boldogtalant a határon, sőt, bár a sorosozást nevetségesnek gondolom. A vakcinaügyben is örülök, hogy időben léptek, az EU-nak puncsuló ellenzékkel nem tudom, meddig várhattunk volna az első nagyobb adag Pfizerre. A politikai hisztik meg majd elmúlnak egy idő után, szerintem el fogják fogadni az összesoltást EU szinten.

Nyilván megvan az is, ami nem tetszik bennük, az elmúlt időszakban azért sikerült nagy arcot növeszteni és pökkhendi stílust felvenni, nem tagadom. Meg anak sem örülnék, ha egy kósza ötlet után kilépnénk az EU-ból, de erre talán nem akkora az esély, nem járnának jól ezzel ők sem.

2021. okt. 14. 12:07
 27/38 anonim ***** válasza:
79%

Én is figyeltem történelem órán,de sajnos egyáltalán nem győzött meg a Fidesz.

Csak azt látom,hogy családok ezrei küzdenek nélkülözéssel,mindenki külföldre menekül,a benzin az egekben,a járványügyi remek intézkedések következtében kettészakadt az ország és diszkrimináció éri az oltatlanokat.

A gyűlöletkeltésről amit művelnek,nem is beszélve.

A törikönyvek helyett sokan olvashattak volna egy kis jogot meg pszichológiát is,akkor talán látnák mekkora egy korrupt banda.

És nem,nem kifejezetten a mostani ellenzék a vágyunk,de utolsó esélyként kénytelenek leszünk rájuk szavazni.Különben ezek tönkreteszik az országot,legalábbis a nem Fideszes szavazókat biztosan.

2021. okt. 14. 15:18
 28/38 Dorka900 ***** válasza:
47%
Engem csak az érdekelne, hogy miért lett ennyire lepontozva a valaszom? Annyira nem zavar, csak nem értem. Indokok kellenek, leírtam. Vagy ti úgy gondoljátok, hogy ezek jogtalan indokok, mint hogy nem akarunk kevesebbet keresni, ha nem muszáj? 😄
2021. okt. 14. 15:54
 29/38 anonim ***** válasza:
77%
Aki engem lepontozott, miért tette? Talán nem lopott a Fidesz közpénz billiókat? Talán nem egetrengető szintű a propaganda? Nem rekord magas az áfa? Nincs sok öngyilkosság? Dehogynem! Jól mondja az egyik válaszoló, az infláció is brutális mértékű és a felvett adósság is! Ezt kösztönhetjük a Fidesznek! Tegnap 22:29 , 22:31 és ma 00:14 vagyok.
2021. okt. 14. 18:30
 30/38 Dorka900 ***** válasza:
100%

Propaganda az van, ezt senki nem is állította. Mondjuk az tény,higy kampány is van. Az ellenzék ugyanúgy védené a seggét.Az öngyilkosság nem biztos, hogy számottevően több vagy kevesebb bármelyik párt alatt, ha más miatt nem, a 2008as válság tobbeknel betette a kaput, de ezt speciel nem Gyurcsanyra fogható.

Maximum azt nem értem, hogy miért nem lehet tudomásul venni a másik álláspontját. Nekem az egyik barátom baloldali, marha jókat el tudunk politizálni anélkül, hogy egymásnak esnénk. Nagy kár, hogy otthon nem ez az elterjedt.

2021. okt. 14. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!