A fideszesek közül mennyien vannak azok, akiknek valami épkézláb érve van, amiért a fideszre szavaz, és mennyien vannak azok, akik csak a színtiszta propaganda (sorosgyurcsánymigráncsoklmbtqjobbanteljesít) miatt szavaznak rá?
A liberális külpolitika az országra nézve katasztrófa lenne.
Gyurcsányék egyszer már tönkre tették az országot.
Köszönjük többet nem kérünk belőle!!!!
Csak ennyi az érvünk!
4es.
Gyurcsany nem kormanyzott tul jol de a tonkre tette az orszagot az tulzas.
Orban meg a jogallamot tette tonkre csak max ezt nem olvasod az Origon.
Gazdaságilag és morálisan is tönkretette.
A polgárháború szélén táncolt a társadalom.
Cigányok vs. magyar gárda, betyár sereg
Először is előre megjegyezném, hogy nem vagyok Fideszes!
Ha úgy veszed, nem élünk annyira sz*rul az Orbán-rendszer alatt (legalábbis nem szarabbul, mint Gyurcsány vezetése alatt). Viktor kicsit beletespedett a hatalomba, és nem teljesen az, akinek mutatta magát még anno. Viszont a többi miniszterelnök, pl. Varga Judit egészen szimpatikus. Keresztény-konzervatív értékeket képviselek, inkább vagyok centrista, mint jobbközép, de lehet pont a kettő között. Én kifejezettem örülök annak, hogy a Fidesz igyekszik kézben tartani a Közép-Európai értékeinket és hagyományainkat, népszerűsíti a keresztény identitást, priorizálja a családokat. Nem tetszik ez a tömény melegpropaganda, pedig semmi bajom a melegekkel. A Fidesszel azoknak van főleg bajuk, akik egy modern SZDSZ-re vágynak, de ne felejtsük el, hogy ott a tagok konkrétan a pedofíliát is normalizálni akarták. Ezek többnyire a balliberális neomarxista ál-értelmiségi réteghez tartoznak. Miattuk alakult ki a cancel-culture, még szép, hogy nem tudják elviselni a Fideszt.
Ugyanakkor, ha már választani lehet, akkor inkább Márki-Zay, mint a Fidesz. Erre több okom is van, először is, úgy látom, hogy Orbánék lopnak, másrészt pedig nem képviselik hitelesen a nézeteiket (Szájer-ügy). MZP szavaival élve, "egy olyan országban kell élni, ahol a Fideszesek is nyíltan vállalhatják a melegségüket". MZP progresszív jobboldali konzervatív, a Fidesz viszont maradi és előítéletes.
Szóval én nagyon nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de ha Dobrev vezetne, akkor részemről megkapja a Fidesz a szavazatot.
Akiket én ismerek azok "propaganda" alapján, és el is hiszik.
Illetve van pár új szimpatizáns, akit a pénzszórással nyertek meg.
És csak 1 van aki gyűlöli Orbánt, de cége érdeke fidesz győzelme, mert mészáros cégének egyik kivitelezője.
Mindkét oldalon van prolibb és értelmesebb hang.
Ellenzékben is csomóan, csak az O1G, bajszos..., eresz, pedofil pap, stb rigmusokat tolják, ha az a kérdés mi a baj a Fidesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!