Aki 2022-ben a Fideszre fog szavazni, az miért teszi?
Szerintem inkább neked kellene kifejtened, honnan jött a "11 év pusztítás" című agyrémed. A járvány utáni villámgyors gazdasági talpra állásnak köszönhetően a gazdasági növekedés máris elérte (sőt, túl is szárnyalta) a járvány előtti 5% szintet, ennek eredménye az elmúlt hetekben bejelentett bőséges jóléti intézkedés. ...és ez a Fidesz-KDNP népszerűségén is jól látszik:
Azert fogok a Fideszre szavazni, mert a rendszervalyas utani kavalkad utan ok hoztak el az orszag mukodesenek a lehetoseget - a tobbi rajtad es rajtam all.
Mert a Fidesz-KDNP hozta el az orszagnak amit valojaban 'rendszervaltozasnak' hivunk ... mert nem akarom, hogy vissza jojjenek a kommunistak ... mert ugy emlekszem mindig rossz volt a sorunk amikor a bolsevikok iranyitottak.
Hat ezert! :)
Én ugyan nem vagyok Fidesz szavazó, de szerintem ma már csak az szavaz a Fideszre, aki, illetve akinek:
-Közvetlen anyagi érdeke fűződik hozzá (van egy szűk, de nem jelentéktelen kör, amelynek kifejezetten előnyös a Fidesz kormányzása)
-fanatikus, elvakult Orbán-hívő, (kritikus) gondolkodás, kételkedés nélkül (alsó hangon 1 millió ember)
-fél attól, hogy változás jön, és ha nem is jövőre vagy 3 év múlva, de egyszer Magyarországból egy európai, modern, szolidáris ország lesz, akkor a megúszásra már nem lehet játszani, felelősségvállalás nélkül nem lehet élni, nem működik a jóvanazúgy majd megoldjuk okosba mentalitás, és egy ilyen országban ezek az emberek bőven a perifériára kerülnének és leszakadnának. Erről ugyan nem esik sok szó, de én egy efféle félelmet is látok, mivel a Fidesz kiszámítható, Európától határozottan távolodó, balkáni, de inkább keleti irányba viszi az országot, ahol akármeddig maradhatnak ezek az évtizedes, elfogadhatatlan beidegződések.
Mert Gyurcsány 5 év alatt olyan gazdasági és morális pusztítást művelt Magyarországon, ami köszönjük szépen nem kell többet!
Ismétlem NEM KELL TÖBBET!
Akkor sem ha az elbűvölő feleségét tolja maga elé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!