Megnézed az Elkurtuk c. filmet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 20:12
11/22 anonim válasza:
Amikor vetítik majd azt a filmet Moziban, akkor a kasszánál eleget fognak káromkodni, amikor mondják, hogy melyik filmre kérnek jegyet... Gondolom lesznek, akik kínosan érzik majd magukat, bár azok talán el sem mennek rá. Nem beszélve a pénztarosokról.
De most komolyan, hogy lehet ilyen elcseszett címet adni ennek a filmnek!?
Ha tényleg a Fidesz áll e film mögött, az csak azt mutatja, milyen aljas, proli párt.
12/22 anonim válasza:
11: mert szerinted ki all mogotte? 600(vagy 800?) millio forintot kurtak el ra kozpenzbol. (akkor ki is kurta el?)
13/22 anonim válasza:
Ha már közpénzből készült, megnéznem, de szerintem köze nem lesz a valósághoz. Pénzt én sem adnék érte, tehát majd a tv-ben.
14/22 anonim válasza:
#8 Az amcsi történelmi/háborús filmek 95%-a is propagandafilm, mégis van, amelyik élvezhető.
15/22 anonim válasza:
minek?
februártól úgyis 0-24ben fogják vetíteni a fidesz csatornákon.
16/22 anonim válasza:
A youtube-on sokkal jobb mesefilmek vannak.
17/22 anonim válasza:
Nekem az elkurtukról mindig 1989 és 1990 jut eszemben, akár hányszor meglátom ezt a plakátot.
18/22 anonim válasza:
Nem. Utoljara a Viszkis volt amit megneztem az ujabb magyar film felhozatalbol. Iden a neten. Mar attol is tobbet vartam mint kaptam.
19/22 anonim válasza:
Pedig ezt kötelezővé kellene tenni a felsősök és a középiskolások számára. Tanuljonak belőle hogy milyen Kun Béláék öröksége.
20/22 anonim válasza:
Gyurcsányt ki játssza?
És most ha nem politikailag nézzük, elviselhető a film?
Én meg akarom nézni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!