Mit érzel ha megnézed ezt a videót illetve meghallgatod ezt a verset?
Én is beszállok az első repjegyébe.
Amúgy a vers huszadrangú klapancia egy ötödrangú költőtől.
Mélyebb a mondanivaló!
Ha jól emlékszem valami adóval kapcsolatban jelezték Fecónak hogy sokan el fognak menni, mert ott kedvezőbbek a feltételek! Fecó megcsinálta a bajt, aztán adót emelt és még ő sértődött meg. Eszébe sem jutott hogy ezt nem kellene, és hogy lehetnének más megoldások is. Mert hát ugye mindig a nép a hibás, mert sokat akar, sokat eszik, sokat iszik, és csak mert luk van a segggggggén!
16:55nek
minden magyarra szükség van. kevesen vagyunk.
17:27
Reményik gyenge költő, amikor ő működött, akkor volt vagy 20 jobb nála.
18:10
A panaszkodó- és picsogógépek csak visszafogják az országot, szerintem semmi szükség rájuk.
18:17nek
lehet h igazad van.. bizonyos dolgokban visszafogja az országot, de olyan ugysem lesz h mindenki egyetért, szal ennyi erőlvel az ország legalább fele visszafogja az országot.. amikor ilyen ütemben fogyunk, mindenkire szükség van.
19:01
Nem kell egyetérteni, mondtam ilyet? A picsogást, az öngyűlöletet, az önmarcangolást, az országgal szembeni gyűlöletet kell mellőzni. A picsogóknak államilag dotált repülőjegy Londonba, viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!