Mi nem tetszik egyeseknek a nemzeti kormány munkájából?
Hámost példáúl az lesz a gond,hogy jövő nyár szezonba csak képzett emberek lehetnek a vendéglátásban.
Így is lasszóval kell embert keresni sok helyre,így meg aztás dolgozhat a tulaj...
Vagy majd elmész enni egy gyrost 6000-ért,vagy lángost 4500ért..
Úgy kőő nektek...
A tv2 híradója miatt már majdnem összetörtem sokszor a tv-met...
Múltkor fel is akarták már őket robbantani..
Nem csodálom..
Gondolatban már én is megtettem...
Egyrészt, zavar pl. hogy nemzetinek hazudják magukat, amikor nem azok.
Másrészt, nem tudok olyan intézkedést mondani, amit jól csináltak volna és valahol nem szúrták volna el.
Pl. járványkezelés. Populista, és most is csak azért veszélyeztetnek emberéleteket, hogy megnyerjék a 22-es választást. Minden értelmes külföldi ország, kezdve Szlovákiától Csehországig bevezette az oltatlanok korlátozását úgy, hogy kötelezővé tették a védettségi igazolvány használatát, és a maszkhordást a tömegközlekedésen. Hogy miért? Mert ha megint tetőzni fog a járvány, akkor leáll az egészségügy, és megszívjuk ismét. A prevenció nagyon fontos, nem a jajgatás, amikor majd megint túlterhelődnek a kórházak. De vannak még olyanok, akik gondolnak azokra is, akik nem vehették fel az oltást. Sajnos attól még tart a járvány (és aktívan semmit sem teszünk annak megfékezésében), hogy magasabb az átoltottság. OV hazudott, amikor azt mondta, hogy minden emberélet számít. Nem, nem számít, különben rég bevezette volna azokat az intézkedéseket, amiket minden más ország is bevezetett.
Az oltottaknak semmi vesztük nem lenne abból, ha újra fel kellene venni legalább a tömött buszon a maszkot, ez legalább az influenza ellen is véd.
Ugyanúgy elkxrtuk kormány ez is !
Csak itt az van,hogy hopp elkxrtuk,gyors változtatunk,majd hoppáá,,most meg azt kurxtuk el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!