Az emberek mikor fognak átlátni a populista hazugságokon?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsának tartom, hogy a Fideszre főleg az idősebb generáció szavaz, akik a kommunista diktatúrában nőttek fel, de mégis egyáltalán nem látják át, hogy a Fidesz ugyanazokat a trükköket használja/használta a hatalom megszerzésére és megszilárdítására. Nemrég még az is kiderült, hogy megfigyelik az ellenzékieket! Én amikor az Orbán-rendszerről olvasok, mindig egy puhább Rákosi-korszak jut az eszembe. Mivel lehetne felnyitni az ilyen emberek szemét? Ötletek?2021. okt. 10. 12:47
11/24 anonim válasza:
10 Pontosan ezért nem szavazhat Márki-Zay-ra az, aki gyökeres változást szeretne az országban. Márki-Zay = fidesz.
12/24 anonim válasza:
11: rosszul tudod. Én is rendszerváltást akarok, de az könyörgöm ne Gyurcsány legyen. MZP egy vállalható alternatíva, és a jobboldali nem egyenlő Orbánnal. Ők könyörtelenül lopnak, csalnak, hazudnak, és álkeresztények (pl. Szájer-ügy).
13/24 A kérdező kommentje:
Nyugi, a gyurcsányozás akkor sem maradna abba, ha MZP nyerné az előválasztást. A Fidesz propagandagépezete úgyis találna fogást.
2021. okt. 10. 13:14
14/24 anonim válasza:
Én a 10-esre reagáltam, aki ezt írta, Márki-Zay ugyanazt a gazdasági modellt képviseli, amit a Fidesz (nyilván, ő is jobboldali). Tehát aki gyökeres változást akar, nem szavazhat Márki-Zay-ra.
15/24 anonim válasza:
Szerintem lennének érezhető változások, MZP vegyíteni a nyugati kultúrát a magyarral, és ez mindenképp előny, mert a Fidesz sajnos elutasít mindent, ami nyugatról jön, ezzel rengeteg konfliktust generálva Brüsszelben. Ha megnézed, Hódmezővásárhelyből olyan jó várost csinált, hogy azt sem bánnám, ha le kellene költöznöm Szegedre (pedig Budapesti vagyok).
16/24 anonim válasza:
Szerintem nincs akkora baj a Fidesz gazdasági modelljével, én felvettem a diákhitelt a viszonylag állandó kamat miatt, és tervezek családot is (két gyerek után elengedik a hitel felét, három után az egészet + CSOK), viszont mindez egy stabil gazdaság mellett tartható fenn. Gyurcsányék modelljét már ismerjük, őt soha nem érdekelte, hogy mi van az emberekkel, csak a saját zsebét tömte, a Fidesz legalább úgy tesz, mintha.
17/24 anonim válasza:
Marky Zay nem hozna semmi változást. Már most az összefogásban próbál kitúrni alávágni mindenkinek, egyáltalán nem akar együttműködni ő tejhatalmat akar. Ugyanaz a karakter mint Orbán csak pár évvel fiatalabb, de nem szabad megengedni hogy egy újabb zsebdiktátor hatalomra kerüljön.
18/24 anonim válasza:
#15 Szeged régóta jó hely, és szép város is.
19/24 anonim válasza:
18: szerintem is szép város, nem azért mondtam, hogy ne lenne az, csak az sem mindegy hogy a környék mennyire fejlődik. MZP vezetésével eléggé fejlődött Vásárhely, biztonságosnak tűnik, nincs cigányprobléma stb.
20/24 anonim válasza:
A DK is nyugatpárti, sőt, a DK az EU-s intézményekbe sokkal inkább be van ágyazódva, mint Márki-Zay. Dobrev Klára az EP alelnöke. Ha ez döntő szempont, akkor a DK a győztes.
A fidesz gazdasági modelljét az EU-s pénzek tartják lélegeztetőn. Voltak évek, amikor az EU-s források a GDP 6-7%-át tették ki. Amint elzárják az EU-s pénzcsapokat, összedől a kártyavár. A rendszer önmagában nem fenntartható, a fennmaradása függ a külső transzferektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!