Nem kínos még, ez a személyi kultusz?
Figyelt kérdés
Megszentelték Orbán Viktor irodáját.
Mennyire túlzás már az efféle istenítése a Pocakosnak?
Nevetségesen szánalmas ez a populista képmutatás.
2021. jan. 6. 18:33
1/9 anonim válasza:
azt se értem minek rendőr a pap mellé.ennyire paranoiás hogy azt hiszi hogy a pap csinál valamit ott?
2/9 anonim válasza:
Ha nem tudnad, ma 'vizkereszt' van ... keresztenyeknel ilyenkor szokat megaldani a hazat. Ez nem szemelyi kultusz, hanem kulturalis hagyomany :)))
... de azert jo duma volt
3/9 anonim válasza:
2 nem tudom a szájer után milyen kERESZténységről izélnek még.
4/9 anonim válasza:
Lesz sírásmenet ballerek, amikor a 6 milliárdos csalásért hosszú évekre lesittelik a Czeglédy-t? Bizony, hogy lesz.
Ennyit a személyi kultuszról.
5/9 anonim válasza:
Röhej.
Hogy kapaszkodnak még mindig a semmirekellők a semmibe.
6/9 anonim válasza:
3. mi koze ennek Szajerhoz? :) Azt hiszitek ez a szajerozas valami jolly joker? Nem olyan nagy hordereju ballepes ez, csak gumicsont az ellenzeknek ... lehet rajta csamcsogni. Senkit nem erdekel mar es minnel jobban eroltetitek, annal hatastalanabb a dolog. Nagyon gyenge, ha csak ennyi van a tarsolyban! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Na ha kulturális hagyomány,....végignézem az EU miniszterelnökeinek a facebookját.Ugyan hány irodakeresztelős videót fogok találni?!?
(Ugyanmár!)
2021. jan. 6. 18:46
9/9 anonim válasza:
Az is személyi kultusz, ha én szenteltetem fel egy pappal a magánlakásomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!