Mit szóltok, hogy a DK pénzosztogatással akar nyugdíjas szavazatokat vásárolni?
Dobrev azt ígéri, hogy ellenzéki győzelem esetén minden nyugdíjas kap 150ezer Forint egyszeri jutalmat.
Értem én, hogy kellenek a szavazatok, csak ezek után azt nem értem, hogy miért megy pampogás a krumpli-, és laptoposztogatásról, meg a fiatalok szavazatainak SZJA mentességgel való megvásárlásáról, mikor ugyanolyan populista manőverrel kampányolnak.
hát figyelj, ha kivételesen nem mészároshoz menne egy összegben egy teljes eu támogatási etap, hanem azt ilyen helikopterpénzként kiosztanák a magyar nyugdíjasoknak, akkor azt mondom rá, hogy inkább az utóbbi.
de ezt a fideszesek alapból nem is értik.
ahogy azt sem, hogy minden eu ország támogatta a lakosságát a vírus alatt anyagilag, ami nem felesleges pénzosztás.
mert ha mondjuk szép kártyára utalták volna, akkor kajára költötték volna az emberek az egészet, így mozgásban maradhatott volna a gazdaság, nem ment volna csődbe ennyi munkahely, nem vesztette volna el ennyi ember a munkáját.
Norbán, nyugodj meg. Erről beszélek, a Fidesznek is vannak ilyen húzásai, de ezt mindig felrójátok nekik. Erre most a a DK pénzt osztogat... Kínos, nagyon kínos.
A 14-ik havi nyugdíjat meg mégis hogy adhatta volna meg nekik a Zorbán? A 13-ik havit elvette a Bajnai. 12 után nem a 14 jön, gondolkozz már! Ő 14-ik havit ígért, nem 13-ik havit, arról nem ő tehet, hogy a 13-ikat visszavonta az elődje!
Ennek a marketingfogásnak semmi köze a vírushoz.
Hát mennyi ember vesztette el a munkáját?
Ja, ééértem! A Fidesz az oka a DK kampányának! Momentán még csak szép beszéddel van ellensúlyozva egyébként.
Nem inkább a 18-29 éves korosztályt kellene megcélozni a DK-nak? Ott igencsak cudarul állnak... :)
Legénybúcsúkra elküldhetnék mondjuk Gy. Németh Erzsébetet, egy kis tokarázásra; lánybúcsúkon pedig Nidermüller Péter vetkőzhetne... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!