Mit szóltok, hogy a DK pénzosztogatással akar nyugdíjas szavazatokat vásárolni?
Dobrev azt ígéri, hogy ellenzéki győzelem esetén minden nyugdíjas kap 150ezer Forint egyszeri jutalmat.
Értem én, hogy kellenek a szavazatok, csak ezek után azt nem értem, hogy miért megy pampogás a krumpli-, és laptoposztogatásról, meg a fiatalok szavazatainak SZJA mentességgel való megvásárlásáról, mikor ugyanolyan populista manőverrel kampányolnak.
Norbán, nem értem mit szeretnél bizonygatni ezzel.
1. Nem választották meg, tehát miért is kellene betartania?
2. 2006-ban még volt 14-ik havi. Mire Orbán megválasztották, az már eltűnt.
2. Már elmondtam, hogy tudjuk, hogy Fidesz is húzott már egy pár mézesmadzagot, amin ti hőbörögtetek, hogy szavazatvásárlás. Most azt kérdezzük a DK szavazatvásárlási akcióján miért nem problémáztok?
Ja, a nyugdíjasok kb 0,8%-a.
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mit kell tenni azért, hogy valaki a 28.500 Forintos nyigdíjminimumban részesüljön. Túl sokat dolgozni nem, az biztos.
Ok, lényeg mindenki igérget és mindenki többet annál amit teljesít miután megválszották
A kérdés ki mennyit igér és ki mennyit mennyit lop ;)
Szerintem az sem utolsó szempont, hogy hogyan kormányoz. :)
Arra meg már nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyit lopott a Fidesz úgy számszerűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!