Szerintetek kétharmados többséggel nyeri a fidesz a választást?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 08:41
1/26 anonim válasza:
Csak akkor, ha Dobrev nyeri meg az előválasztásokat.
2/26 anonim válasza:
Eddig is ugy nyertek ... es ugyan ez a szutyok ellenzek ellen :) Tortent azota valami valtozas? Semmi!
4/26 anonim válasza:
Persze, csak nem a jövő tavaszit.
5/26 anonim válasza:
Nem,2/3-al fog győzni az összellenzék.a fidesz már megbukott onnantól kezdve ahogy elkezdte kezelni a covid-helyzetet tavaly, innen már nincs visszaút még pénzosztogatással sem.
6/26 anonim válasza:
Mostanra már azt kell számolgatni, hogy meglesz-e a 3/4 a parlamentben, nemhogy a 2/3.
7/26 anonim válasza:
Ezen ellenzék ellen igen, 2/3 lesz, ahogy mindig is.
8/26 A kérdező kommentje:
Szerintem esélytelen az ellenzék.
Nem tudnak egy normális embert oda állítani.
Gyurcsány felesége és Márki Zay..
Hát na.
Márkival semmi bajom, de nincs elég támogatója. A jelen politikusok közül még őt támogatnám..
Ha pedig dobrev indul az ellenzék élén, akkor biztos hogy én is a Fideszre adom a voksom.
2021. okt. 10. 09:43
9/26 anonim válasza:
7es vagyok.
Kèrdező, teljesen igazad van.
Gyurcsànyné eladhatatlan már. Ha tènyleg elindítjàk ezek az ökrök 22 ben, borítékolható a 2/3mad Fidesz többség.
És még majd ők nem fogják érteni a helyzetet, Jakab meg dobálja a krumplit. 😀
10/26 anonim válasza:
Kérlek kérdező és mindenki, aki bizonytalan. Ha nem akartok szavazni, akkor szavazzatok legalább MZP-re, mert a sok kicsiből összegyűlhet a nagy. Végre változás történne egy évtized után az országban, ha nem a Gyurcsány-Orbán harc folyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!