Egyetértetek,hogy nonszensz,hogy egyes cégek dolgozói ilyen privilégiumokat kapnak?
Elsősorban a két Magyarországon levő nagy német járműgyártó cégről van szó.
Ezeknek a cégeknek vannak külön oktatási intézményeik, bölcsitől a gimnáziumi képzésig, ahova a munkavállalók gyerekei járhatnak.
Én ezt csak most tudtam meg, hogy ekkora privilégiumuk van.
És ezek az oktatási intézmények körülbelül egy elitibb magánintézménnyel vetekszik, színvonalban, felszereltségben is.Nem is a magyar oktatási rendszer szerint tanulnak.
Ez nem privilégium, hanem tök normális
Csinálja meg a többi is, hajrá!
3.
Ezek az intézmények elszívják a legjobb tanárokat.Ráadásul esélyegyenlőség szempontjából sem túl fair, hogy pusztán, mert valaki Audi vagy Merci dolgozó gyereke, ekkora előnnyel indul.
"Ráadásul esélyegyenlőség szempontjából sem túl fair, hogy pusztán, mert valaki Audi vagy Merci"
Vicces vagy. Akkor aki nem trabanttal jár, hanem egy középkategóriás Opellel, attól is el kell venni az autót, nem?
Ilyen világlátással sosem fogod semmire vinni.
Nem ezektől a cégektől kell elsajnálni, hanem a többi cégnek is létre kellene hozni a munkavállalóiknak és azoknak a családjuknak minél jobb körülményeket.
Szerintem nagyon klassz, hogy ilyen van, minden tiszteletem nekik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!