Honnan ez a mese,hogy csak az a fidesz által felbérelr szavazók miatt nyert Dobrev az els o forduloban ill. van eselye nyerni a masodikban?
Figyelt kérdés
A napokban érketett Dobrev Klâra mar masodszor varosunkban,most es egy honappal ezelott is tomegegek vartak,az emberek oda mennek oda hozza,puszikat kuldenek neki,meg a Dks-s aktivistak is nagyob aktivsk,minsifo all vslaku a standokbal.szoval barmely dk-s rendezvenyel latszik,hogy rkeg sok szinpatizansuk van2021. okt. 8. 16:51
1/9 anonim válasza:
Így van, Klára önmagától erős, ennyi.
2/9 anonim válasza:
Onnan, hogy a saját szememmel láttam, hogy a Fideszes ismerőseim összeszerveződtek és csoportosan adták le Dobrevre a voksot.
3/9 anonim válasza:
Klárika népszerűsítésére a kedves férje költ az itt is jelenlevő bérkommentelőkkel együtt. A többit az asszony nagyszerű alakítása teszi ki, megszédítik a hiszékeny birkákat teljesen.
5/9 anonim válasza:
Én nem vagyok Fideszes, mégis rá szavaztam. Ahogy szinte minden ismerősöm. Szerencsére nem mindenki értelmi fogyatékos még ebben az országban
6/9 anonim válasza:
#5 persze hogy nem mindenki az. Ezért nem fog Dobrev nyerni.
7/9 anonim válasza:
Nem kellett fizetni érte.
A teljesség igénye nélkül:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
8/9 anonim válasza:
Fideszes haverjaim mutatták az sms-t, hogy szavazzanak Dobrevre és mentek is....!
9/9 anonim válasza:
Egyébként azt megmondaná valaki, hogy nem ütközik jogszabályba az egymás savazása a politikusok között? Gondolok itt a lejárató plakátokra, gúnyolódásra stb. nyíltan? Alapvető emberi jogokat nem sért véletlenül? Ha most téged elkezd xy savazni meg szépeket mondani rólad, kiplakátolni veled az országot akkor nem felszólalnál, nem mennél feljelentést tenni? Nekik hogy a bánatba lehet ezt megtenniük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!