Áll a bál az ellenzéki oldalon. Szerintetek bonthatjuk is a pezsgőt?
Figyelt kérdés
Én garantált Fidesz győzelemre számítok az elmúlt napok hírei és a mai sajtótájékoztatók alapján.2021. okt. 6. 15:16
11/13 anonim válasza:
Csak azért szurkolok a Fidesz győzelemnek, hogy a népharag elsöpörhesse őket utána, és ne az ellenzéken csapódjon le a sok szemét, amit rájuk akarnak hagyni. 2/3-os többség biztosan nem lesz egyik oldalon sem, kicsi különbségre számítok.
12/13 anonim válasza:
Persze, hogy áll. MZP elintézte. Mikor jöttök rá, volt fideszes és ez a dolga!
13/13 anonim válasza:
#4 én is Jakabra szavaztam. szerintem nem annyira elkeserítő a helyzet, bár amit Karácsony és Márki-Zay előad, az elég szánalmas. Ugyanakkor igaza van Jakabnak, az lesz a miniszterlnök akiit megszavazunk, szóval nem a Karácsony és Marki-Zay fogja egymás között eldönteni, továbbá jó lenen, ha senki nem felejtené el, hogy ez 6 párt koalíciója, szóval igazából tök mindegy ki lesz a miniszterelnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!