Áll a bál az ellenzéki oldalon. Szerintetek bonthatjuk is a pezsgőt?
Én is ellenzéki vagyok.
El vagyok keseredve. Pontosan a megosztottságot sugalljuk , amiből Karácsony és Márki akcióját illeti.
Én első körben Jakabra szavaztam. Nem ment tovább.
Egy jó pár Jobbikos most arról győzköd, hogy Dobrevre szavazzak.
De én Márkira akartam a második körben, erre Karácsony keresztbe tett.
Igazán se Dobrevre, se Karácsonyra nem akartam szavazni! Erre pont ők maradnak...
Asszem az összefogás vesztett minimum egy szavazatot. Inkább kihagyom így!
Nem áll a bál, csak Gelygelyünk pár napig elhitte, hogy ő független a DK-tól. Eleve azért kellett indulnia, hogy véletlenül se Jakab nyerjen. MZP bekavart a jó eredményével és KariGeri pár napig nem kapott felsőbb utasítást, ezért elkezdett egymaga nyilatkozni.
Most pedig megjött az utasítás, hogy MZP sem kell ennyire szeretnie.
Kedves kérdező, pezsgőt bontani azért szerintem még korai, de minden esély megvan a Fidesz győzelemre, ez biztos. Bár nem tudom miért örülsz ennyire neki, egy kicsit sem tűnt fel, hogy a fejükbe szállt a dicsőség? Én még az általam preferált jelöltet, pártot sem szeretném ha ilyen sokáig kétharmaddal kormányozna, mert biztos vagyok benne, hogy visszaélésekhez vezetne az is, akármennyire is jól indulna. Rövid távon hasznos lehetett, amikor átvették a hatalmat, de ilyen hosszú távon már egészen biztos, hogy az ország kárára megy.
#4: Márki nem lépett vissza.
Annak legalább örülök.
Akkor rá szavazok. Köszönöm.
4# es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!