Most, hogy már biztosan bukni fog a Fidesz, a következő félév olyan lesz mintha A Bukás című film játszódna le csak élőben?
MZ/X beadta a derekát, már biztos, hogy Karácsony nyeri a 2. fordulót. Az meg biztos bukás Orbánnak. Hiába erőltetik a Gyurcsány Showt, az szerintem még a romáknak is túl alacsony színvonalú hülyeség. Ha meg már a romáknál tartunk, ők kő keményen oltás ellenesek. Szentül meg vannak győződve róla, hogy az halál vakcina, ezzel akarják őket kiirtani. Ezért hát nem biztos, hogy megint ki fognak állni az oltáserőszakoló, oltásigazolványos Orbán mellett, főleg hogy KG alapjövedelmet ígér nekik és minimálbér szintre felhozni a közmunkát.
Na de hát mind1, -1 szavazótábor. Már oly mindegy szerintem a Fidesznek. Karácsony Gergely ellen nincs esélyük sehogy sem. Az a közös nevező, az ellenzéki olvasztótengely.
A kövi fél év már olyan lesz mint A Bukás - Hitler utolsó napjai?
A Mi Hazánk kampányol a ne legyen kötelező oltással, de elég fura lenne - Mi Hazánkra szavazó cigányok.
Dobrevék meg elárasztottak minden közösségi médiát a Fidesszel együtt. most néztem rá Jakab posztjaira és kb fele-fele fideszes-dk-s posztolókat láttam. Gondolom sem Dobrev, sem Orbán nem nyugszik bele egy ilyen kimenetelbe, még Jakab is próbál mozgósítani.
Ezen felül az Ellenzéki Összefogás mindig is a keleti vakcinák ellen voltak. És most látszik milyen igazuk lett. Naponta dől meg a halálozási rekord Oroszországban. A kínai meg még inkább semennyire nem hat.
Bizony a 4. hullám novemberben amikor nálunk is keményen berobban, rengeteg embert többlet halálát okozhatják a keleti oltások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!