Fideszes fiatalok! Mit szóltok, hogy 4 millió lesz egy félév az egyetemeken?
Fideszeseknek ne mondj számokat, mert képtelenek agyilag értelmezni.
Ez látható abban is, hogy Orbánék már több száz ezer milliárdot loptak el, és nem jut el a tudatukig.
# 3
Dehogynem.
Remélem egy olyan orvos fog műteni téged, aki csak apuci pénze miatt került be az orvosira és nem azért, mert okos.
Nem vagyok Fideszes, de már én érzem kellemetlenül magam, hogy a hozzád hasonló provokátorok direkt vagy csak provokálás miatt képtelenek értelmezni valamit.
Nem az összes egyetemen lesz 4 millió egy félév, csak a Corvinuson lesz szak ilyen magas tandíjjal.
Nem tudok konrétumról, de szerintem a Master of Business Administration szak lesz az. Eddig is magas, szemeszterenként 1 millió forintos tandíja volt.
# 5
Épp most nyilatkozta Palkovics, hogy az ÖSSZES egyetemre a corvinuszi modellt akarják alkalmazni. Akkor mégis miből feltételezed, hogy a többi egyetemen nem lesz 4 milliós képzés? Vannak szakok, amiknél ezerszer drágábbak a segédeszközök, mint bármelyik corvinus képzésnél.
Palkovics azt mondta, hogy ő vezetné be a corvinusi modellt minden egyetemre, ami nem egyenlő a kormánnyal. A bevezetéssel pedig végképp nem egyenlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!