Mit csinált a Fidesz 1994 és 1998 között, hogy akkorát nőtt a népszerűsége?
#30-nak:
"Éppen én voltam az, aki írt a korról és a helyzetről."
Ha jól gondolom, akkor a #24/3-as pontra gondolsz.
Azzal mindössze csak egy probléma van. Az, hogy teljesen életszerűtlen.
Ugyanazzal a b'romsággal próbálkozol velem szemben, amivel akkoriban a fidesz is.
Meg akarod magyarázni hogy Torgyán azért állította hogy zajlanak az egyeztetések, mert önmagával akarta lejáratni a fideszt. De mint kiderült, tényleg folytak az egyeztetések, aminek szerinted azért lett koalíció a vége, mert Torgyán nyilvánossá tette hogy zajlanak az egyeztetések, annak ellenére hogy a fidesz folyamatosan azt hazudta hogy nem.
Nem csak hogy életszerűtlen, de ráadásul totálisan értelmetlen is.
#31!
1. Totál életszerű, amit írtam. Még példát is hoztam a jelenből, a közelmúltból erre.
2. Aki itt haszonállatokat beszél, az te vagy. Ugyanis amit írtam - vagyis a tények - nem zárják, nem zárták ki a koalíciót. Tehát nincs min csodálkozni. Nem kell ahhoz tárgyalásokat folytatni, hogy tudják a felek, kik a lehetséges és potenciális koalíciós partnerek.
Értem, hogy megszoktad a baloldalon, hogy már egy évvel a választások előtt elkezdenek osztozkodni. Vagy éppen a 94-es választásból indultál ki, ahol az első fordulóban még váresszájú antikommunista volt az SZDSZ, aztán hirtelen a keblükre ölelték az MSZP. Valójában mindig is szövetségesek voltak, csak éveken át mást mondtak. 94-ben végig azt hazudta az MSZP, hogy nincs is miniszerelnök-jelöltjük, mintha kormányra kerülve nem ők akarnák adni a kormányfőt. Aztán kiderült, hogy mégis végig Horn Gyuszira gondoltak. Na, ez valóban hazudozés és átverés volt. Egyil nap ezt mondták, másik nap már mást csináltak. És itt nem kell feltételzni, hogy ki mondott igazat, mert magukat buktatták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!