Mit csinált a Fidesz 1994 és 1998 között, hogy akkorát nőtt a népszerűsége?
#19-nek:
És ha jól emlékszem (XD), akkor ráadásul a fidesz kezdeményezte eredetileg, és Torgyán elsőre nemet mondott. Erre varrj gombot!
#20!
Sem egyeztetés, sem megállapodás nem volt.
Nyilván, mint lehetséges forgatókönyv felmerült és készültek egy ilyen helyzetre is.
Könnyű azt mondanod, hogy letagadta a Fidesz. :) Ezt a legkönnyebb mondani, ha semmi tényt nem tudsz felmutatni.
De ez az egész teljesen irreveláns.
Mivel egyikünk sem emlékszik pontosan részletekre és semmilyen forrást sem találunk, ezért nincs miről beszélni a továbbiakban.
Valamint azért sem, mert bármit mindanék, az lenne a válaszod, hogy a Fidesz már akkor is hazudott.
#22-nek:
Én az általad megemlített origo-t linkeltem, és itt a lényeg:
"Deutsch Tamás, a Fidesz egyik alelnöke azonban május elején még azt állította, semmilyen egyeztetés sincs a két párt között. Ezt Torgyán már másnap cáfolta."
És ez nem csak egyszer történt meg. A fidesz folyamatosan tagadta, Torgyán pedig újra és újra cáfolt. A végén már egyszer röhögve adott hangot annak az értetlenkedésének, hogy ha úgyis koalícióra fognak lépni, akkor miért hazudnak?
Aztán tényleg koalíció lett a vége? Igen! XDXDXDXD
#23!
Van pár hiba az érvelésedben. De úgy is mondanám, hogy pár érvelés a hibáidban.
1. Két állítás közül az egyiket hazugnak, a másikat igaznak tartod. De semmivel nem tudod alátámasztani, hogy mi az alapja ennek a hozzálásodnak.
2. Nem azt mondták, hogy biztosan nem fognak koalícióra lépni. Hanem azt mondták, hogy erről nem egyeztetnek.
3. Torgyán mindig is egy megosztó személyiség volt. Neki célja volt összetorgyánozni a Fideszt. Nem véletlen mondta minden alkalommal, hogy tárgyalnak. Gyurcsány ugyanezt csinálja a Jobbikkal és a Momentummal. Aki elutasítottabb, az bemocskolja magával a leendő szövetségesét, hogy annak csökkenjen a népszerűsége. Így rá fog készerülni a szövetségre, amivel tovább mocskolja magával.
#24-nek:
Én nem érvelek, mint azt már próbáltam megértetni veled.
Benne éltem, emlékszem rá, és elmesélem neked hogy mi volt akkoriban. Az, hogy te hogyan próbálod a feketéről megmagyarázni hogy szürke, hidegen hagy.
Az pedig igen furcsa lenne, ha mindenféle előzetes egyeztetés nélkül a két
forduló közötti 2 hét alatt mindent letisztáztak volna. Használd az agyad.
Ezenkívül Torgyán már hónapokkal előtte elmondta, hogy folynak az egyeztetések. A fidesz cáfolt. Aztán mégiscsak koalícióra lépett, amit néhány hónapos egyeztetésnek kellett megelőznie.
Akkor szerinted ki(k) hazudtak folyamatosan?
#25!
Valóban nem érvelsz, csak kijelentesz feltételzéseket és a visszakérdezésekre sem reagálsz.
Nem kell mesélned semmit sem, mert én is felnőttként éltem meg. Ráadásul veled szemben szabadlábon, tehát valószínűleg jobban tudtam tájékozódni.
Valószínűleg nem nézted az 1. forduló éjszakáján a sajtótájékoztatót. Ott Orbán bejelentette, hogy egyoldalúan visszalépnek mindenhol, ahol volt az ő jelöltüknél erősebb ellenzéki jelölt. Innentől egyértelmű volt a szándék és a cél. Nyilvánvaló volt, hogy mit várnak a többi ellenzéki párttól.
Semmi nem szól amellett, hogy egyezkedniük kellett volna korábban.
Felesleges a hazudós kérdésed. Korábban válaszoltam már.
#26-nak:
"Ott Orbán bejelentette, hogy egyoldalúan visszalépnek mindenhol, ahol volt az ő jelöltüknél erősebb ellenzéki jelölt.
Akár tetszik ez Torgyánnak, akár nem. És a visszalépésekből származó előnyök és hátrányok elosztása is "ahogy esik, úgy puffan", igaz?
H'lyébb vagy, mint a sokévi átlag. Mire erre került sor, már minden részletkérdésben megegyeztek.
A szabadlábon való tájékozódásra vonatkozó megjegyzésed elárulja, hogy te még nem ültél. Attól hogy sitten voltam, még ugyanúgy tájékozódtam minden kérdésben. Tudtad például, hogy akár bizonyos újságokra is előfizethettél? Persze azt nem tudom, hogy mostanában hogy működik ez. Nem beszélve a TV-ről. Qrva sok szabadidőm volt, mert adott bőven a bíró. És elhiheted hogy a böriben azonnal szétszaladt a hír, ha egy politikus a TV-n keresztül hozzánk szólt! Mert Torgyán ezt tette!
Ismét #26-nak:
Nem kell felháborodni, hogy de facto kijelentéseket teszek. Tudom hogy némelyeknek az idő mindent megszépít, de én sajnos realista vagyok.
Újfent #26-nak:
Azt pedig ne erőltesd, hogy te aktívan foglalkoztál politikával akkoriban.
Minden amit leírsz mai kombinálások, következtetések, az akkori világ korhű ismerete nélkül! A logikád teljesen a mai kort tükrözi, nem az akkorit. Ergo vagy még gyerek voltál (esetleg még nem is éltél), vagy akkoriban egyáltalán nem érdekelt téged a politika.
#29!
Nagyon meggyőzően érvelsz! :DDD
Ha nem azt hallod, amit te ismételgetsz, akkor nyilván gyerek voltam, nem éltem vagy nem is érdekelt egyáltalán a politika. :D
Tudod, ez jól jelzi, hogy semmit sem tudtál mondani a saját állításaid alátámasztására. Az egyetlen amit tudsz, az a személyeskedés, mert a személyemet támadod. A kijelentéseid természetesen most sincsenek semmivel sem alátámasztva. Éppen én voltam az, aki írt a korról és a helyzetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!