Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a DK érdeke a...

Szerintetek a DK érdeke a kormányváltás?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom felfogni, hogy Dobrev mit szeretne jövőre elérni. Orbán már több mint 10 éve sikeresen tudja mozgósítani a stabil Fideszes szavazóbázisát az ellenzék ellen, de ha Dobrev nyeri az előválasztást, szerintem még azok is inkább leszavaznak a Fideszre / MKKP / MH, akiket alapvetően nem mozgat meg a politika.

Ha a DK-nak egy valódi rendszerváltás lenne az érdeke, akkor miért nem lépnek vissza egy fedhetetlen jelölt számára?

Van egy olyan érzésem, hogy a DK-nak teljesen kényelmes az ellenzékből való panaszkodás: megkapják a kampánypénzeket, az országgyűlésben felveszik a havi fizetést + a képviselői juttatásokat.

2021. okt. 2. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Mint egyszer elkotyogták, a céljuk, hogy a legerősebb ellenzéki párt maradjanak :D
2021. okt. 2. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem úgy néz ki.
2021. okt. 2. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen helyzetben a DK az egyetlen párt, amelyik csak nyerhet. Ha a koalíció győz a választáson, övék az irányítás. Ha veszít, bekebelezik a minipártokat és ők lesznek az egyetlen számottevő ellenzék.
2021. okt. 2. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Nem igazán elképzelhető szerintem az az gondolat hogy adott egy változást akaró ember, erdekli a közélet, tehát tisztában van azzal hogy mi a fidesz, előválasztáson résztvesz stb...és akk 1 esetleg dobrev győzelem miatt leszavaz a hazaáruló fideszre.

Ha nagyon nem stimmel agyban nála vmi akk nem megy el szavazni.

De átszavazáshoz úgy hogy tisztában van a közéleti tényekkel az szerintem nonszensz.

2021. okt. 2. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ő, sajátságos elgondolásuk szerint igen, de amúgy tökre nem.
2021. okt. 3. 06:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3# assal egyetértek... szerintem is pont ez van!
2021. okt. 3. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Abszolút nem érdeke. Ha érdekük lenne már rég felszívódtak volna. Abszurd helyzet, de a legelutasítottabb párt az ellenzék vezető ereje és az benne a szomorú hogy joggal. Mivel a szavazókat nem lehet le cserélni.
2021. okt. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!