Szerintetek a DK érdeke a kormányváltás?
Nem igazán tudom felfogni, hogy Dobrev mit szeretne jövőre elérni. Orbán már több mint 10 éve sikeresen tudja mozgósítani a stabil Fideszes szavazóbázisát az ellenzék ellen, de ha Dobrev nyeri az előválasztást, szerintem még azok is inkább leszavaznak a Fideszre / MKKP / MH, akiket alapvetően nem mozgat meg a politika.
Ha a DK-nak egy valódi rendszerváltás lenne az érdeke, akkor miért nem lépnek vissza egy fedhetetlen jelölt számára?
Van egy olyan érzésem, hogy a DK-nak teljesen kényelmes az ellenzékből való panaszkodás: megkapják a kampánypénzeket, az országgyűlésben felveszik a havi fizetést + a képviselői juttatásokat.
Nem igazán elképzelhető szerintem az az gondolat hogy adott egy változást akaró ember, erdekli a közélet, tehát tisztában van azzal hogy mi a fidesz, előválasztáson résztvesz stb...és akk 1 esetleg dobrev győzelem miatt leszavaz a hazaáruló fideszre.
Ha nagyon nem stimmel agyban nála vmi akk nem megy el szavazni.
De átszavazáshoz úgy hogy tisztában van a közéleti tényekkel az szerintem nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!